ALEKS Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Nu stiu daca gasesti, modulul e proiectat de mine. Dar poti construi unul de la 0 dupa schema mea, sau te poti inspira din ea.ALEKS Link spre comentariu
woodoo Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 o intrebare......am auzit la cineva ca wu-metrul se leaga pe firul de la boxa... :confuz1 ......este adevarat.????????????????????.... Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 se leaga la semnal in amplificator. Link spre comentariu
woodoo Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 dar wu metru pasiv.....sa legi pe firele de la boxa exista..????....sa-l pun direct pe fire dupa iesirea RCA..ma ajuta si pe mine cineva...va rog frumos... Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 @ALEKS-ai reusit sa faci vumetrul cu vfd? daca da,pune poze filmulete etcbanuiesc ca merge corectms Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 Salutare,Din pacate nu am avut timp sa finalizez montajul din motive personale. Ma tem ca nici in urmatoarele 2 saptamani nu am sa-l pot finaliza intrucat nu am sa fiu in tara.Dupa ce-l termin am sa postez aici fotografii si eventual un filmulet cu tot cu sunet.ALEKS Link spre comentariu
ALEKS Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Am inceput lucrul la VU-Metru. In functie de cat de mult timp am sa am, voi posta aici rezultatele. Cateva impresii: Numai de bine, ALEKS Link spre comentariu
gr1ph0n Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 are cineva vreo schema pentru S1901P (M51901p) sau poate datasheet-ul acestui circuit. Este un driver pentru 13 led-uri. Link spre comentariu
RealAlex Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Am inceput lucrul la VU-Metru. In functie de cat de mult timp am sa am, voi posta aici rezultatele.Numai de bine,ALEKSPoate te poti inspira de aici: http://pin.if.uz.zgora.pl/~jsieracki/VFD_VU.htmlAsteptam vesti. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 are cineva o idee daca exista un integrat de vu-meter care sa aprinda toate ledurile pe la 100mV.....sau sa fac o schema auxiliara cu un tranzistor care sa amplifice tens la ceea care o poate citii vu-metru? Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 30, 2007 Partajează Postat Decembrie 30, 2007 poti folosi un UAA180, vezi datasheet-ul de la http://pdf1.alldatasheet.co.kr/datashee ... AA180.html reglezi Vrefmax la 100mV si ..gata (si Vrefmin=0V sau 10mV) Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 30, 2007 Partajează Postat Decembrie 30, 2007 deci sa inteleg ca el face in functie de Vref......sper sa mearga...thx Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 dar wu metru pasiv.....sa legi pe firele de la boxa exista..????....sa-l pun direct pe fire dupa iesirea RCA..ma ajuta si pe mine cineva...va rog frumos...da, exist?!!!erau ni?te boxe bulg?re?ti cu a?a ceva, dar alea indicau puterea b?gat? în boxe, nu erau vumetre!!!se alimentau din chiar semnalul din boxe... Link spre comentariu
gogoo Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Am facut si eu 4 vu metre,mai trebuie sa fac inca 1 si sa le leg la sistem.Ce ziceti? Link spre comentariu
tiptronic Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Pt. woodoo si nu numai: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum