peace Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 La pickit2 nu stiu eu am programat cu un programator jdm si softul icprog, iar acolo exista si se pot bifa sau debifa Link spre comentariu
niceguy12 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 eu incerc de vreun an sa scriu pic`ul si nu merge neam am zis ca ori sunt picurile stricate(11 bucati cumparate din locuri diferite) ori programatorul meu pickit 2 sa dus ori nu stiu eu sa scriu hexul ...... Link spre comentariu
peace Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Daca vrei poti sa il trimiti si il scriu eu si il verific si fizic Link spre comentariu
niceguy12 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 cat ma costa transportul din italia in ro ma las pagubas pt un amarat de pic.... Link spre comentariu
ionapostol Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Salut, Am facut si eu schema lui Niq_ro cu BC108 si a functionat din prima insa este prea sensibil . Eu l-am montat la intrarea amplificatorului, inainte de potentiometrul de volum. Exista vreun montaj ...sau ce pot face ca indiferent de valoarea semnalului la intrarea in amp vumetrul sa livreze acei 100mv necesari miscari acelor? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Poți pune un divizor de tensiune înaintea lui dacă e prea sensibil.Același lucru face și un potențiometru... Montajul de care vorbeai se numește compresor de dinamică, dar nu cred că ar fi potrivit la intrarea unui VU-metru, fiindcă ar indica doar parțial corect nivelul real.http://1.bp.blogspot.com/-PT9OzIzEFbI/VQr4RmbxUbI/AAAAAAAAIE4/GKTecgtu1sA/s1600/image38.jpeg Link spre comentariu
ionapostol Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Pai si daca am spre exemplu semnal de la pc (la mine este aprox 300mv) si il reglez pt el iar dupa aceea introduc semnal de la radio sa zicem care are 1v , trebuie sa-l reglez din nou ? Tocmai acest lucru incerc sa-l evit, adica sa mearga pt mai multe surse de semnal care au marimi diferite. Daca pun un preamplificator inainte de intrarea in amp se rezolva problema?Oricum semnalul de la pc este mic pentru amp-ul meu (este p101 de la Rod Elliot) Editat Ianuarie 22, 2017 de ionapostol Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Atunci folosește compresorul de dinamică... Link spre comentariu
ionapostol Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Mai vreau sa te intreb ceva , cum faceau cei care faceau amplificatoare pe vremuri cand existau multe surse de intrare si totusi vu metrele indicau la fel?Nu ma intereseaza sa imi indice ca un vu metru de firma, il vreau mai mult de design. In schema de mai sus ai idee cat e nivelul la iesire ? Editat Ianuarie 22, 2017 de ionapostol Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Pai la amplificatoare vu-metrele erau puse pentru indicarea nivelului de iesire, nu de intrare (cel putin la ce am vazut eu, poate alea mai de "fite" aveau vu-metre multifunctionale). Sculele care inregistrau (casetofoane, magnetofoane) le aveau pentru nivelul semnalului de intrare (si unele mai aveau si posibilitatea de a mari nivelul semnalului). Link spre comentariu
ionapostol Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Ok, am gasit articolul si scrie ca ofera la iesire 70mv aproape liniar. Acum intreb si eu, deoarece il pun pe intrarea amp-ului, are vreo influenta negativa asupra semnalului (avand in vedere ca se alimenteaza din semnal ,nu are sursa de alimentare externa) ? Articolul este aici: http://schemaelectrica.blogspot.ro/2015/03/compresor-dinamic-alimentat-prin-semnal.html#more Editat Ianuarie 22, 2017 de ionapostol Link spre comentariu
pitiay68 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Buna seara,zilele trecute citind pe forum am gasit pe undeva schema de conectare a vumetrului de cu tub nixie (kashtan),din ne fericire nu am salvat schea si nu m-ai stiu unde am gasito.Azi am cautat in debara si am gasit acest vumetru,nu eram sigur ca il m-ai am.Ma poate ajuta cineva cu schema de alimentare sau unde sa caut pe forum? Link spre comentariu
pitiay68 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Multumesc pentru ajutor,pe asta o aveam,pe montaj nu este numerotata ordinea pinilor,ma tem sa nu gresesc sal ard.Am vazut undeva pe forum o postare cu montajul asamblat in care indica tensiunile pe fiecare pin. Link spre comentariu
pitiay68 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Am rezolvat cu tensiunile pe fiecare pin si intrarile de semnal.Va rog a ma ajuta cu o schema de alimentare,vad ca sint 3 tipuri de tensiuni,cum procedez cu masa tinind cont ca am si tensiuni de curent alternativ. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum