costyy86 Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Salut ! Sper ca ma poate ajuta cineva cu o schema pentru vu-metru led cu u267b . multumesc https://www.google.ro/search?hl=ro&q=u267b&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.d2k&biw=1024&bih=604&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=cIRYUci8JonWsgb6yYCYDQ Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 multumesc : nu prea inteleg dar o sa incerc Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 scuze ca revin problema e ca nu inteleg pe scheme ( sunt retardat total , acum invat sa tin un ledcon in mana ) care e intrarea de semnal si care este alimentare :cry: ca sa pot face cablajul :(In cea de a doua poza nu vad traseele :( ala pare simplu Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Pe pin 8 plus alimentare, pe pin 1 minus alimentare, pe capatul liber la dioda 4148 plus semnal iar minus semnal la minus alimentare( pin 1).Capatul liber la rezistenta R3 si la condensatorul de 0.68 uf le pui la minus alimentare, adica la masa. Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 multumesc Link spre comentariu
nicc_stk2009 Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Am si eu o rugaminte la colegul GeoMar. Se poate sa repostati cablajul la Vu-metru cu 16F88? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Am si eu o rugaminte la colegul GeoMar. Se poate sa repostati cablajul la Vu-metru cu 16F88? Multumesc anticipat.Am sa-l repostez cand ajunga acasa. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Am si eu o rugaminte la colegul GeoMar. Se poate sa repostati cablajul la Vu-metru cu 16F88? Multumesc anticipat.Va referiti cumva la variant asta de cablaj ? Link spre comentariu
nicc_stk2009 Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Da este buna si varianta aceasta . Multumesc mult pentru ajutor Dl.maxente. Link spre comentariu
Vizitator djzone Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 am tot cautat si nu am gasit nimic care sa ma ajute :((Buna seara electronisti profesionisti si amatori am o problema si eu care ar fi urmatoarea :Detin un amplificator stereo technics su-z11 perfect functional dar imi lipseste vu metru este un vu metru stereo din 11 leduri din care unul rosu in permanenta statea aprins apoi cate 5 galbene in fiecare parte al celui rosu ... si mai avea si un buton "range selector" ..... acum daça cine ma poate ajuta cu niste scheme si ce componente imi trebuie pentru acest vu metru si daca se cateva poze mai in detaliu al lui. Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine . multumesc anticipat tuturor celor ce vor fi dispusi Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Nu ai să găseşti integratele acelea, nu se mai fabrică de peste 30 ani, poate din recuperări, le-a mai folosit şi Philips, Sanyo... Dar poţi adapta altul acolo. Link spre comentariu
Vizitator djzone Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Nu ai să găseşti integratele acelea, nu se mai fabrică de peste 30 ani, poate din recuperări, le-a mai folosit şi Philips, Sanyo... Dar poţi adapta altul acolo.Am inteles si iti multumesc de informatie Sa adaptez altu acolo ar fi bine .... dar daca ma poti ajuta tu cu ceva sfaturi si cum sau ce miar trebui concret daca te rog frumossau sa ma indrumi ce sa fac sau ce imi trebuie sa fac pentru a adapta altu ceva de genu. Multumesc mult. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Uite unul ce se poate adapta uşor. Link spre comentariu
Vizitator djzone Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Multumesc tare mult. Link spre comentariu
Vizitator djzone Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 http://www.radiomuseum.org/r/technics_stereo_integrated_amplifier_su_z11_eh.htmlsalut. am revenit. am reusit sa dau de acest pdf . sunt toate circuitele ale amplificatorului technics su-z11 in imagina 4 este schema vu-metrului stereo pe care eu il caut sau ma rog sa il refac .... dar nu stiu ce imi trebuie concret pentru aceasta schema exceptand ca imi trebuie 11 leduri si un buton on/off pentru swich range si cele 2 integrate care pe pot inlocui cu an6884 cum mia zis zal .... dar restu numai stiu ce imi trebuie va rog un ajutor. multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum