relucavnic Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Am luat jos de pe un magnetofon tesla cm130 Vu metrul dar nu stiu cum sa il leg la sursa de semnal.L-am legat la placa audio dar nu se vede bine.L-am alimentat la 12V, cand pum mana pe unul din pinii integratului se aprind toate ledurile am incercat sa pun si acolo semnalul audio de la placa audio dar tot nu creste pana la becurile rosi se aprind 3 leduri si alea foarte incet. care sa fie problema ?Mai trebuie ceva pus? Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Am luat jos de pe un magnetofon tesla cm130 Vu metrul dar nu stiu cum sa il leg la sursa de semnal.L-am legat la placa audio dar nu se vede bine.L-am alimentat la 12V, cand pum mana pe unul din pinii integratului se aprind toate ledurile am incercat sa pun si acolo semnalul audio de la placa audio dar tot nu creste pana la becurile rosi se aprind 3 leduri si alea foarte incet. care sa fie problema ?Mai trebuie ceva pus?poti sa pui ceva poze ca am si eu unul exact cum ai spus tu si vreau sa vad daca e ca al meu Daca este ca al meu pot sa te ajut Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Pozele nu sunt prea bune (probleme la aparatul foto) sper sa se inteleaga daca nu dau un link cu acest vu metru. https://lh3.googleusercontent.com/-KnzfG5MXNQw/UK6Gu1uQgTI/AAAAAAAAAYo/lLbplV_Tll4/s733/IMG_0007.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-VXYMQ2XauGI/UK6Gu9HjHMI/AAAAAAAAAYs/XzgLkgl76eA/s533/IMG_0008.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-JqyonhuNsrk/UK6Gu7MpYqI/AAAAAAAAAYw/Rnecjw5NFzk/s532/IMG_0009.jpg Este exact ca si in videoclip. Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Conform schemei, trebuie sa ai 3 semiraglabili. Incerca sa rotesti de ei, poate au contacte imperfecte sau depuneri de praf sau poate semnalul audio este prea mic. O schema: Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 CAM ASTA IMI TREBE PENTRU ACEST VU METER NU? Si care e treaba cu difuzorul? Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Unde scrie "Input" acolo intri cu semnal audio. Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 exista , leduri grupate , dreptunghiulare , lipite , special pentru vu-metre ; cum se numesc pentru ca nu stiu ce sa caut ? Link spre comentariu
Vizitator mariusik10 Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Incercati "bar graph led". Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 am incercat ; se pare ca actual oferta este limitata. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Eu nu imi dau seama unde cautati dumneavoastraChiar si la meevarom are costa 3,1 lei Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 are numai 7verzi+3rorii ; mie imi trebuie cu 10 rosii . Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Uite tati aici http://www.adelaida.ro/display-cu-led/# ... d/page-10/ Este chiar si cu 20 de leduri Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Da , multumesc ; pacat ca tariful livre este de valoare mare. Link spre comentariu
Vizitator aLnx Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Salut sunt nou in domeniul electronici si as avea nevoie de ajutorul vostru .. Am demontat un casetofon mai vechi si am luat din el doua KA2285 si vreau sa fac un VU-Metru , leduri , rezistente , condensatori pot sa iau tot din el ma gandesc :-? Vreau sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu o schema si eventual niste explicatii/sfaturi .. am incercat o schema gasita pe net si am reusit sa ard un integrat , sper sa reusesc sa fac ceva cu celalalt .. Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 KA2285 suporta 5 leduri ; ce este neclar ? daca faci aplicatia din prospect ka2285 , trebuie sa mearga . Daca ai ars circuit , ai montat ceva aiurea ; regula de aur: inainte sa bagi tensiune , verifici realizare practica schema . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum