Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de VU-METRE

Postări Recomandate

Am luat jos de pe un magnetofon tesla cm130 Vu metrul dar nu stiu cum sa il leg la sursa de semnal.L-am legat la placa audio dar nu se vede bine.L-am alimentat la 12V, cand pum mana pe unul din pinii integratului se aprind toate ledurile am incercat sa pun si acolo semnalul audio de la placa audio dar tot nu creste pana la becurile rosi se aprind 3 leduri si alea foarte incet. care sa fie problema ?Mai trebuie ceva pus?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 609
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator djponor

Am luat jos de pe un magnetofon tesla cm130 Vu metrul dar nu stiu cum sa il leg la sursa de semnal.L-am legat la placa audio dar nu se vede bine.L-am alimentat la 12V, cand pum mana pe unul din pinii integratului se aprind toate ledurile am incercat sa pun si acolo semnalul audio de la placa audio dar tot nu creste pana la becurile rosi se aprind 3 leduri si alea foarte incet. care sa fie problema ?Mai trebuie ceva pus?

poti sa pui ceva poze ca am si eu unul exact cum ai spus tu si vreau sa vad daca e ca al meu Daca este ca al meu pot sa te ajut
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator aLnx

Salut sunt nou in domeniul electronici si as avea nevoie de ajutorul vostru .. Am demontat un casetofon mai vechi si am luat din el doua KA2285 si vreau sa fac un VU-Metru , leduri , rezistente , condensatori pot sa iau tot din el ma gandesc :-? Vreau sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu o schema si eventual niste explicatii/sfaturi .. am incercat o schema gasita pe net si am reusit sa ard un integrat , sper sa reusesc sa fac ceva cu celalalt ..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări