Vizitator Schumy92 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Am realizat si eu un vu-metru cu 4x AN6884 si 4x baghete de 10 leduri (cate doua in paralel). Schema este cea din PDF iar cablajul este facut cu Sprint Layout. Postez si eu cateva poze cu montajul Si video J1xycbP08Hc Draga lucian doresc sa-mi construiesc un astfel de vu metru grafic si dores sa ma ajuti cu niste informatii si anume: din acei semireglabili setezi sensibilitatea fiecarei bari grafice? Link spre comentariu
Vizitator Schumy92 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Mentionez ca prima data cand accesez siteul in calitate de membru..pana acum acest lucru facandu-l doar in calitate de vizitatorsi de asemenea,imi cer scuze pentru eventuale greseli pe forum gen discutii off topic sau raspunsuri postate aiurea. Link spre comentariu
ggi Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Salutare tuturor ! Ma mai chinuie si pe mine talentul uneori de-mi da dureri de cap, dar mi-au reusit niste VU-metre frumoase ciar (dupa propria-mi aprecier ); acu' fiindca am in lucru un proiect mai "pretentios" mi-ar trebui ceva de genul : . Am gasit io si scheme si cablaje, coduri, etc... dar treaba e ca... nu-mi iese ! Intrebarea mea pentru domniile voastre este urmatoarea : este cineva pe aici care ar putea sa-mi construiasca patru asemenea dracii ? sau se poate intampla sa stie cineva vreun magazin de unde sa cumpar ceva asemanator ? Multumesc celor care au rabdarea sa-si bata capul cu asta ! Link spre comentariu
albasete Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Daca te uitai in datasheet vedeai ca semireglabilii regleaza sensibilitatea (nivelul de intrare).Ggi da mai multe detalii despre acel vu-meter. Link spre comentariu
ggi Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 E vorba de un analizor spectral cu 20 de barrgraph-uri; eu m-as multumi cu 12-15 barrggraph-uri pentru tot atatea frecvente. Ai vreo idee ?LE : Poate fi si cu LCD dot-matrix. Link spre comentariu
albasete Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Ataseaza schema, poate ai gresit PCB-ul, hexul, etc. Nu ma dau in vant dupa analizoare, dar... Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 E vorba de un analizor spectral cu 20 de barrgraph-uri; ...Ai aruncat o privire si aici viewtopic.php?p=916793#p916793 ?Acolo gasesti ceea ce vrei tu cu siguranta. Link spre comentariu
spinach Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 salutam ,Am citit o mare parte din pagini ; nu am remarcat un vu-metru care sa se potriveasca cu necesarul meu . Am un subwofeer , cu amplificator clasa D si un max de 300w .Vreau sa ii atasez un vu-metru care sa se alimenteze de la difuzor [4 ohm]. Este evident ca primi 6-10w nu vor fi sezizati ; cum as putea sa fac asa ceva ? Link spre comentariu
Vizitator mariusik10 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Incearcati schema asta. Personal nu am incercat-o si nu va pot spune daca functioneaza sau nu. Faceti un test cu 4 leduri si 4 diode pe placa de test. Link spre comentariu
spinach Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Daca toate diodele sint la fel , este linear si limitat la valoarea insumata . Link spre comentariu
spinach Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 LM3916 se gaseste ? as vrea sa incerc sa fac cu el Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 L-ai cautat? Google? Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 LM3916 se gaseste ? as vrea sa incerc sa fac cu elSe gasesc cu usurinta... au cam toate magazinele cu componente electronice Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 LM3916 se gaseste ? as vrea sa incerc sa fac cu elSe gasesc cu usurinta... au cam toate magazinele cu componente electroniceEu am folosit LM 3914 si este ok Link spre comentariu
spinach Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 M-am lamurit ca este bun 3915 . Intrebare :primul led sta aprins in permanenta ?As mai vrea sa ii pun un led de peak ; aveti vreo schema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum