Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de VU-METRE

Postări Recomandate

Vizitator Schumy92

Am realizat si eu un vu-metru cu 4x AN6884 si 4x baghete de 10 leduri (cate doua in paralel). Schema este cea din PDF iar cablajul este facut cu Sprint Layout.

Postez si eu cateva poze cu montajul :da

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Si video :nebun:

J1xycbP08Hc

Draga lucian doresc sa-mi construiesc un astfel de vu metru grafic si dores sa ma ajuti cu niste informatii si anume: din acei semireglabili setezi sensibilitatea fiecarei bari grafice?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 609
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Schumy92

Mentionez ca prima data cand accesez siteul in calitate de membru..pana acum acest lucru facandu-l doar in calitate de vizitatorsi de asemenea,imi cer scuze pentru eventuale greseli pe forum gen discutii off topic sau raspunsuri postate aiurea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare tuturor !

Ma mai chinuie si pe mine talentul uneori de-mi da dureri de cap, dar mi-au reusit niste VU-metre frumoase ciar (dupa propria-mi aprecier :rade: ); acu' fiindca am in lucru un proiect mai "pretentios" mi-ar trebui ceva de genul :

. Am gasit io si scheme si cablaje, coduri, etc... dar treaba e ca... nu-mi iese !

Intrebarea mea pentru domniile voastre este urmatoarea : este cineva pe aici care ar putea sa-mi construiasca patru asemenea dracii ? sau se poate intampla sa stie cineva vreun magazin de unde sa cumpar ceva asemanator ?

Multumesc celor care au rabdarea sa-si bata capul cu asta !

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

salutam ,Am citit o mare parte din pagini ; nu am remarcat un vu-metru care sa se potriveasca cu necesarul meu . Am un subwofeer , cu amplificator clasa D si un max de 300w .Vreau sa ii atasez un vu-metru care sa se alimenteze de la difuzor [4 ohm]. Este evident ca primi 6-10w nu vor fi sezizati ; cum as putea sa fac asa ceva ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări