Myhayxx Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 poate asta e ocazia sa inveti cum se programeaza un PIC si eu cand m-am apucat sa construiesc acest vu-metru nici nu stiam cu ce se "mananca" . intr-adevar m-am chinuit foarte mult pana sa duc montajul la finalizare..dar am avut si putin ghinion din cauza unor trasee de pe montaj ca altfel imi iesea sa zic din prima. este un programator pe forum care merge la toate tipurile de pic si nu e asa greu de construit iar odata avand programatorul o sa reusesti si cu programarea....bafta! Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 PIC16F88 gasesti pe la 18-19 ron neprogramat doar daca ai drum prin Bucuresti, altfel te omoara transportul, cca. 18 ron.(C.O.N.N.E.XX) De programat, poate gasesti prin Ploiesti pe cineva,mie m-i la programat fratello, de aici de pe forum. Bafta. Link spre comentariu
AlinEX Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 multumesc mult! am sa tin cont de sfaturi! poate o sa recurg la varianta cu pic din motiv ca imi place cum se misca si pe langa asta nu este asa de scump! Link spre comentariu
Myhayxx Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 s-ar putea sa fii programat pic-ul bine si inainte, dar acum cand am vrut sa programez din nou m-am uitat pe trasee si mi s-a parut ca se ating intre ele..era un punctulet mic de fludor...(si daca n-am mai verificat de nu stiu cate ori)s-ar putea sa fi fost si aia cauza...coincidenta sau nu... ;sunt bucuros ca am reusit,ca daca nu nici nu ma mai apucam de el..inca odata multumiri!!Vreau si eu sa il fac imi place foarte mult cum urmareste tensiune de la intrare e foarte agil Felicitari pt realizare Pune si ceva filmulete daca potiuite un filmulet: Link spre comentariu
Vizitator mariusik10 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 salutare! am gasit acest montaj pe net http://i41.tinypic.com/talq3o.jpg si vreau sa-mi spuneti daca este corecta schema facuta de mine http://i39.tinypic.com/1g2b2t.jpg. Acest montaj se conecteaza la iesirea unui amplificator de 10-30W si nu necesita alimentare. Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Ceea ce ai gasit, este un fel de Watt-meter, care se "alimenteaza" direct din iesirea amplificatorului de putere. Schema este buna, dar trebuie sa-l calibrezi dupa un alt watt-meter in functie de puterea amplif-ului la care vrei sa-l folosesti. Daca pui un bec de lanterna la iesirea unui amplif de putere mai mica si acesta va "clipi" dupa muzica, in functie de nivelul sonor. Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 realizarea afisului cu an6884 se poate pune la iesire daca pun si un stabilizator de curent de 5v Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Unde vrei sa montezi stabilizatorul? Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 pai la iesire din statie pe firul care merge spre boxa Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Nu se poate!... Link spre comentariu
sinescu marius Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 sall la toata lumea vreau sa-mi fac si eu un montaj de indicatie cu leduri ..la potentiometru de volum al unui amplificator cand potentiometru e dat incet sa fie decat un led aprins si pe masura ce cresc volumul sa se aprinda unu cate unu si sa ramana asa (aprinse) ..si pe masura ce cresc sau micsorez volumul si ele sa faca la fel ? problema e ca nust cum se num schema sau cum sa caut si nu am gasit pana akm nici o schema .. va rog daca stiti sau dispuneti de vreo schema postatio ... mie imi trebuie cu 15 leduri .. uitati ceva de genu e asta postat aici de mine are mai multe comenzi ... dar nu are nimik ca mi-l reglez eu cum vreau ? deci daca gasiti ceva va rog ajutatima multumesc Link spre comentariu
Vizitator mariusik10 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 La descrierea filmuletului ai un link catre un site si acolo ai schema si pcb-ul. Bafta! Link spre comentariu
Vizitator andreilica Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 As dori sa fac si eu un asemenea proiect cu leduri flux. . Ma puteti ajuta cu o schema ceva? Este facut cu 10 buc. LM339. Dar nu stiu cum ar veni legate si valorile rezistentelor si alte chestii. Va multumesc! Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 incearca sa iei legatura cu userul de pe youtube ca vad ca e roman Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Pentru andreilica: LM 339 este un comparator quado (vezi foaia de catalog). La intrarea acestuia este un semireglabil de 10 kiloohmi din care se regleaza nivelul semnalului audio. Daca construiesti 10 asemenea vu-metre si le conectezi in paralel ,montand la intrarea fiecaruia o rezistenta fixa in locul celei variabile de 10 kiloohmi, adica la primul pui de 1K, la al 2-lea 2 K, al 3-lea 3 K...al 10-lea 10K o sa obtii montajul amintit. Citeste cu atentie foia de catalog. Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum