Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de VU-METRE

csl1131

Postări Recomandate

• Răspunsuri 610
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

34

• GeoMar

24

• albasete

20

• xcenik

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce raspuns are la cresterile bruste de nivel?

Ochiometric vorbind :ras: , are un raspuns destul de bun, adica este destul de rapid. Este destul de "agil" pe muzica, are si 4 functii suplimentare:1. bara/punct.2. logaritmic/liniar.3. cu/fara led de peak.4. led-ul de peak sta aprins si "cade" in jos dupa ~1 sec/sau sta aprins apoi se stinge dupa ~1 sec.Sunt super multumit de el. Urmeaza sa vad cum modific ampliful meu [A-350] ca sa-l montez pe panoul frontal.
Link spre comentariu

hopa si al meu , cu ledurile asezate pe alta placaurmeaza carcasa

Arata Super si Vu-metrul tau, cu LED-urile montate pe alta placuta. Esti multumit de functionarea lui?Felicitari :aplauze si asteptam carcasa pentru el.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator dracking_93

Salutare am urmat schema aceasta pentru vumetru si l-am terminat dar mai mia ramas un singur lucru unde conectez semnalul audio? Uitati aici cablaj si schemele:

Link spre comentariu

Bag de seama ca ai luat cablajul de pe blogul meu....ma bucura si nu prea....in schema postata de mine se vede clar care e In...adica semnalul audio...celalalt fir de intrare audio e chiar masa - GND. Oricum cablajul meu e facut in graba si cam nereusit. Mai jos postez cablajul si schema in Eagle PCB.

Link spre comentariu

Poftiti cablajul....pentru doritori le pot pune si in format SCH si BRD pentru eventuale imbunatatiri ale traseelor...si asta tot in graba e facut.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am realizat si eu vu-metrul acesta.doar ca nu functioneaza :nebunrau: (masa trebuie sa fie comuna ?) am alimentat(+)5v pe firul rosu iar pe cel negru (-) impreuna cu iesirea audio, pe albastru si maro plusurile de la audio.(L+R) si mi se opreste sursa ca e in scurt ceva. daca iau masa jos de la audio mi se aprinde pe un rand un led rosu.. oare sa fi gresit la programare ? ca e prima . am construit programatorul care se vede in imagine..am folosit ca soft Winpic800 am salvat hexul in calculator in fisier notepad am dat copy si paste in program dupa care i-am dat scriere..asa se face nu? oare unde e buba?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări