GeoMar Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 urmeaza si de la mine unu Astept sa-l finalizezi si tu pe al tau. Sa vad cum arata si cu led-uri de 5mm, pentru ca eu am folosit de 3mm. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Ce raspuns are la cresterile bruste de nivel? Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Ce raspuns are la cresterile bruste de nivel?Ochiometric vorbind , are un raspuns destul de bun, adica este destul de rapid. Este destul de "agil" pe muzica, are si 4 functii suplimentare:1. bara/punct.2. logaritmic/liniar.3. cu/fara led de peak.4. led-ul de peak sta aprins si "cade" in jos dupa ~1 sec/sau sta aprins apoi se stinge dupa ~1 sec.Sunt super multumit de el. Urmeaza sa vad cum modific ampliful meu [A-350] ca sa-l montez pe panoul frontal. Link spre comentariu
Vizitator zoro7 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Am facut si eu unul in mare viteza. Sunt multumit de el. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un cablaj la scara 1:1 pt acest vu-metru:http://users.otenet.gr/~athsam/vu_meter_4.htm.Va multumesc anticipatuite aici si cablaj http://pandatron.cz/?627&audio_wattmetrsingura faza e ca nu are switchul pt dot/bar dar li poti pune singur cu doua fire (pinul 9 la plus)uite si un film cu un vumetru facut de mine cu schema de mai sus Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Am facut si eu unul in mare viteza. Sunt multumit de el.Felicitari Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 hopa si al meu , cu ledurile asezate pe alta placa urmeaza carcasa sau link direct spre poza http://postimage.org/image/2srt3lmx0/ Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 hopa si al meu , cu ledurile asezate pe alta placaurmeaza carcasa Arata Super si Vu-metrul tau, cu LED-urile montate pe alta placuta. Esti multumit de functionarea lui?Felicitari si asteptam carcasa pentru el. Link spre comentariu
alex mm Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 ....un vu-metru de acum 30 de ani mai functioneaza si in ziua de azi ....... si era o schema din Rim Electronic .... Numai bine Alex. Am gasit si schema Link spre comentariu
xcenik Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Foarte interesant din punct de vedere estetic si practic Link spre comentariu
Vizitator dracking_93 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Salutare am urmat schema aceasta pentru vumetru si l-am terminat dar mai mia ramas un singur lucru unde conectez semnalul audio? Uitati aici cablaj si schemele: Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Bag de seama ca ai luat cablajul de pe blogul meu....ma bucura si nu prea....in schema postata de mine se vede clar care e In...adica semnalul audio...celalalt fir de intrare audio e chiar masa - GND. Oricum cablajul meu e facut in graba si cam nereusit. Mai jos postez cablajul si schema in Eagle PCB. Link spre comentariu
Vizitator gondraz Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 asa ceva se poate face??? daca da are cineva pcb Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Poftiti cablajul....pentru doritori le pot pune si in format SCH si BRD pentru eventuale imbunatatiri ale traseelor...si asta tot in graba e facut. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 am realizat si eu vu-metrul acesta.doar ca nu functioneaza (masa trebuie sa fie comuna ?) am alimentat(+)5v pe firul rosu iar pe cel negru (-) impreuna cu iesirea audio, pe albastru si maro plusurile de la audio.(L+R) si mi se opreste sursa ca e in scurt ceva. daca iau masa jos de la audio mi se aprinde pe un rand un led rosu.. oare sa fi gresit la programare ? ca e prima . am construit programatorul care se vede in imagine..am folosit ca soft Winpic800 am salvat hexul in calculator in fisier notepad am dat copy si paste in program dupa care i-am dat scriere..asa se face nu? oare unde e buba? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum