Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de VU-METRE

csl1131

Postări Recomandate

si nu se baga nimeni la modificat sotul ca mearga pe 628?

Mai bine cumperi 16F819 sau 16F88. :da Eu m-am hotarat sa cumpar, dar nu sunt pe stoc la Ad.......m, decat sa astept sa modifice cineva softul pentru 16F628A. Deja m-am apucat sa redesenez cablajul, in asteptarea PIC-ului. :rade:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 610
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

34

• GeoMar

24

• albasete

20

• xcenik

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salutare tuturor , as vrea sa realizez ceva asemanator cu asta : download/file.php?id=54612&mode=view . Am vazut tot aici pe forum si imi place , mai am si ceva PAL visiniu care pica numai bine :rade: . Eu vreau sa am un vu metru alimentat direct de la difuzor(nu vreau sa mai pun si sursa de 9/12/cate ariante or mai fi V). Se poate ? ma puteti ajuta cu o schema mai simpla ? Am pe calculator o schema ( cred ca e tot de pe forum) a realizat-o cineva ? e buna ? daca nu e buna ... imi puteti da o schema care sa mearga ( si sa aiba 10/sau mai multe/ leduri) ? multumesc anticipat . Robert

Link spre comentariu

Schema este gresit desenata. R1 este conectata ca rezistenta variabila, deci pe schema lipseste punctul care uneste traseul care vine de la puntea redresoare cu traseul care duce de la plusul lui C1 la cursorul lui R1.

Link spre comentariu

atunci ce ar trebui schimbat la ea ? ... sau nu functioneaza? , am vazut acum ca apare de 2 ori in acest topic dar nu am vazut-o realizata , :jytuiyu. Ma puteti ajuta cu o schema care merge cum doresc eu ?

Link spre comentariu

Conform articolului care insoteste schema, daca a functionat intr-o incinta de 80W (banuiesc ca avea impedanta de 8 ohmi) atunci circuitului ii trebuie aplicat la intrare un semnal de pina la 25Vef pentru a aprinde si ultimul LED.

Link spre comentariu

ampliful meu scoate 50w la 8 ohmi . nu cred ca va aprinde toate ledurile si ultimul led stiu ca arata ca esti la limita de putere ( de-aia e mereu rosu) si nu am de gand sa o bag in limite . Daca nu se vor aprinde mai multe leduri il voi face mai sensibil prin semireglabil .. asa cum am vazut ca se si calibreaza in topicul asta .

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

adicontakt mai dami si mie o data schemele de la simple vu meter al tau ca nu mai stiu unde leam pus.ca linku ala dp youtube care il ai nu e bun deloc ce downloadeaza dp site:(

rectific leam gasit prin laptop bagate prin fisieru de muzica... :bataie

ce vroiam daca vrei sa imi faci si mie 2 poze la montajul care este gata fatza spate merci mult adi

Stefan Nicolae: nu inteleg nimic din postul tau, astfel ma simt nevoit sa-l sterg !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator andreilica

Nu am avut timp sa rasfoiesc tot acest topic. :jytuiyu As dori si eu o schema, asezare a pieselor si cablaj( ca pe niq_ro) de Vu Metru cu AN6884 dar sa nu fie asa de inghesuite ca pe niq_ro(sunt incepator si mi-e greu sa lucrez cu cablaj asa mic cand fac lipiturile). Va multumesc!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări