Mircea Man Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Salut domnilor.Am de undeva o matrice de leduri cu 7 rinduri si 7 leduri pe coloana si as vrea sa imi fac un spectrum analyser dar am o problema si anume ca pe fiecare coloana am catodul comun.Din cite am citit pe forum nu am gasit nici o schema care sa poata fi folosita in acest caz.Aveti vreo idee in acest sens?Mersi. Link spre comentariu
Vizitator rrrremus Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Foloseste niste tranzistori invertori sau modifici driverele/tranzistorii din schema originala.Vezi ULN2903 Link spre comentariu
Vizitator ivladilav Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Sunt nou pe forum si foarte incepator in ale electronicii. M-am gandit poate este cineva dispus sa ma ajute contra cost bineinteles. Sa trec direct la subiect. Am niste VU metre fara partea electronica. Cum nu le am cu electronica ma gandeam daca este cineva dispus sa ma ajute cu partea electronica si alimentare pentru VU metre. Schema care o am in cap , fiind vorba de vumetre pe ace este aceasta: http://sound.westhost.com/project55.htm a doua schema Figure 2 - Complete VU / PPM Circuit Daca este cineva dispus sa ma ajute va rog sa ma contactati si ne intelegem la pret. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Alege-ti o schema de vumetru si cauta la sectiunea de vanzari preferabil pe cineva din Bucuresti sa te ajute si se rezolva. NU e asa greu...poti incerca chiar si tu sa il faci ....binenteles dupa ce te documentezi putin. Succes Link spre comentariu
nekkerman Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Chiar daca nu se mai gasesc in comert(UAA180, A277D), propun construirea vu-metrului din imagine: Link spre comentariu
Vizitator Pascu Adrian Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 * Sunt foarte nou pe forum si rog moderatorul sa ma atentioneze si sa ma ierte daca scriu ceva gresit . O schema foarte buna de VV-METRU : Cu PIC 16F88 de la Microchip . Dupa cum se vede VU-metrul are indicator de PEAK ( varf ) care "cade" dupa ce sta un timp definit . Vu-metrul apare la adresa : ( acolo se gaseste cablajul si programul care trebuie incarcat in microcontroler) http://s-o.webnode.cz/vu-metr/ Aici se poate vedea si filmul (pe YouTube) : Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Interesant Vu-metrul cu PIC 16F88. Dupa cum am vazut pe site, se pare ca se poate folosi si 16F628. Oare merge hexul scris direct, sau mai trebuie modificat ceva ? Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 ce parere aveti despre vumetrul asta? Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 e preferatul meu cand caut simplitate si functionalitate sigura.In mod sigur nu dezamageste. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Si o varianta simpla cu 10 leduri. Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 e preferatul meu cand caut simplitate si functionalitate sigura.In mod sigur nu dezamageste.indicatia lui cam cat de precisa e? Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Nu prea e precisa.Trebuie masurat in prealabil cat scoate amplificatorul la atatia wa cand se aprinde ledul respectiv.In general cand sunt mai multe leduri,cum e in atasamentul de mai sus, indicatia e mai precisa.E cam vaga precizia asta... Link spre comentariu
pirvuti Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 a încercat cineva varianta http://s-o.webnode.cz/vu-metr/ cu PIC16F628? care este HEX-ul pt 628? Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Softul trebuie modificat destul de masiv pentru a-l face sa mearge cu PIC16F628 . Aici un W-metru cu Atmega8 : http://hawelson.blog.cz/1005/vu-metr-2x ... ontrolerem Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 si nu se baga nimeni la modificat sotul ca mearga pe 628? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum