manely Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Buna Seara!Am 2 integrate: LM324N LM339NO schema de vumetru cu unul dintre aceste integrate aveti careva??Va multumesc mult! Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 functioa cautare nu a omorat pe nimeni:viewtopic.php?f=35&t=31838&p=478455&hilit=LM324*#p478455viewtopic.php?f=35&t=4603&p=489676&hilit=LM324*#p489676 Link spre comentariu
xcenik Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Buna Seara! Am 2 integrate: LM324N LM339N O schema de vumetru cu unul dintre aceste integrate aveti careva?? Va multumesc mult! daca ai nelamuriri intreabama ca am un vu meter la fel facut acum cateva luni din Beta M339 sau LM339 ;) Iar cea mai buna schema recomandata de mine pt 339 este : Este facuta dupa numerotarea pinilor foarte usoara o intelegi repede si iti iese 8 leduri linie:) bafta! Link spre comentariu
xcenik Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Hey am o intrebare eu am pus 2x Analogice de 500uA bucata legate in paralel...si pe schema e de 100uA FSD(un singur analog)...ce trebuie sa fac ca sa fie schema buna pe 500uA? POza mai jos! Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 am un vu meter la fel facut acum cateva luni din Beta M339 sau LM339Montind si a doua dioda de la intrare (vezi in atasamentul alaturat), vei creste sensibilitatea vumetrului.Hey am o intrebare Aici nu esti pe maidan! Corecteaza-ti limbajul si scrie normal. Link spre comentariu
xcenik Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 ma scuzati :astept raspuns pentru problema mea Link spre comentariu
Vizitator alex_shukaru93q Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 salut vreau sa imi fac un vulmetru si as vrea sa stiu ce leduri trebuie sa cumpar pt schema aceasta http://users.otenet.gr/~athsam/vu_meter_4.htm la ce v ca vad ca pe site scrie ceva de W si nu am vazut leduri pe atetea tipuri ....Cred mai mult ca la intensitatea curentului in w atunci se aprind .Nustiu ce sa mai cred :| vreau sa imi recomandati si9 un site de unde sa cumpar componentele leduri ,integrate ,condensatori Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 salut vreau sa imi fac un vulmetru si as vrea sa stiu ce leduri trebuie sa cumpar pt schema aceasta http://users.otenet.gr/~athsam/vu_meter_4.htm la ce v ca vad ca pe site scrie ceva de W si nu am vazut leduri pe atetea tipuri ....Cred mai mult ca la intensitatea curentului in w atunci se aprind .Nustiu ce sa mai cred :|vreau sa imi recomandati si9 un site de unde sa cumpar componentele leduri ,integrate ,condensatoriEste f simplu. Acel VU-metru sau mai exact Wat-metru este calibrat in Wati (puterea de iesire a unui amplificator)Mai exact primul LED aprins la o putere de 0,2W si aprinse toate la 100w cu mentiunea ca schema funct in mod "bara" (toate LED-urile aprinse) sau mod "punct" doar cate un LED aprins in functie de puterea masurata. Semnalul de intrare se culege direct de pe difuzor. Toate LED-urile sunt normale fi3 sau fi5 etc. De cumparat piesele le gasesti la orice magazin de piese electronice. SPOR! Link spre comentariu
Vizitator alex_shukaru93q Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 va rog cine cnoaste mai bine schema aceasta sa imi spuneti si mie ce valori au rezistentele ca nu imi dau seama din video aceasta prea bine Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 O gaseai cautind cu google, dar esti mult prea comod! http://www.instructables.com/files/orig ... ROK12R.gif Link spre comentariu
Vizitator alex_shukaru93q Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 ms mult scz pentru deranj dar am cautat dupa vu-tower si nu am agsitschema :| ms O seara placuta in continuare Link spre comentariu
xcenik Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Noua inventieVu Meter Analog Home MAde scuze de cutie dar nam avut altceva:))Multumesc niq_ro pentru suport POst de Youtube Below Pe la 1:50 arat si ce e sub cutie:)) Link spre comentariu
Vizitator rfbursa Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 are cineva schema pentru acest cablaj : http://i49.tinypic.com/n1tlqp.jpg ? Din cate vad e un kit de la Ad Electrocom si n-m descoperit intre schemele postate ce integrate foloseste UAA180 sau LM3915 Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Arata si fata placutei cu traseele de cupru. Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Avea cineva de pe forum cablaj gata facut.Cauta la vanzari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum