Dr.L Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Tuburile nixie din vumetrul lui Nita Mihai Cristian se numesc IN13 Pe youtube se gasesc cateva videoclipuri: Si proiectul dupa care a fost facut: http://m.bareille.free.fr/vu-in13/vumeter_in13.htm Si un analizator de spectru tot cu IN13 http://tchips.com/home/index.php?option ... 5&Itemid=1 Ms inca o data pt prezentarea vumetrului aici Link spre comentariu
xcenik Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 AM reusit cu LM339 sau Beta M339 am postat un link cu o arhiva ce contine 3 filmulete cu extensia .mp4 Imi lipsesc cateva rezistente dar merge chiar daca trebuie sa tin in degete firul care uneste cele 2 IC-uri ca nu le pot atinge direct ca se stinge cel care merge:) In curand va fi finalizat si trecut pe placutza de circuit Pana atunci ramane beta si astept pareriile domniilor voastre Vu Meter Clips DOWNLOAD Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 am facut doau cablaje pt vu metrul cu AN6884 , unul stereo si unul mono atasez si cablajele in format .LAY desenate cu Sprint Layout 5.0 Link spre comentariu
lucione_cip Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Am realizat si eu un vu-metru cu 4x AN6884 si 4x baghete de 10 leduri (cate doua in paralel). Schema este cea din PDF iar cablajul este facut cu Sprint Layout. Postez si eu cateva poze cu montajul Si video J1xycbP08Hc Link spre comentariu
Vizitator christiansen Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Uite aici vumetrul stereo cu 2 AN6884 de care zice adicontakt. Mersi pentru cablaj adi. Link spre comentariu
xcenik Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Un Beta Version Preview Acum imi trebuie placutza Video: Pictures Link spre comentariu
Vizitator christiansen Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Arata bine si asa ! Nu are rost sa-l pui pe placa. Link spre comentariu
alexmirica Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Interesant mod de a-l pune in functiune! Bravo! Link spre comentariu
mariandmd Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 de varianta paianjen am mai auzit dar varianta caracatita... inca nu oricum e o idee buna pentru fimiu ca sa nu mai imi strice cablajele... Link spre comentariu
yo7but Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Salut, nu am experienta in acest domeniu de aceea vin cu o rugaminte : am o "baterie"de 5 LED-uri duble LD001MG si am nevoie de o schema de VU metru mono cu aceste diode (5x2=10 LED-uri). Multumesc. Link spre comentariu
xcenik Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Oameni buni vreau si eu schema de la vu meter asta:)) ca e prea criminal:X multumesc ca vad ca este simplu doar un condensator electrolitic si un cip dar nu stiu ce valoare au si daca la leduri mai are rezistente! l.e: Schema de la vu meterul din linku de youtube posta ca nu il ia sa fie direct nu sti de ce:) astept un pm sau mesaj aici cu schema daca se poate multumesc Link spre comentariu
xcenik Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 In Final Am terminat Simple Vu Meter cu unpic de ajutor de la AdiContakt Link spre comentariu
buzea Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 am si eu o intrebare daca vreu sa pun un wu metru analogic la o iesire mica de 6-7wati cum este mai bine sa in conectez in paralel sau in serie>? Link spre comentariu
xcenik Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Am terminat si Vu Meterul cu LM339 sau BEta M339 cu ajutorulla cativa useri dp elfoum carora le multumesc foarte mult! Link spre comentariu
xcenik Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 am si eu o intrebare daca vreu sa pun un wu metru analogic la o iesire mica de 6-7wati cum este mai bine sa in conectez in paralel sau in serie>? Paralel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum