Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme de VU-METRE

Postări Recomandate

am luat si eu de la cineva de pe forum vfd-ul asta si as vrea sa fac un vu-metru,ce schema sa folosesc?si daca are cineva schemaq de conectare a pinilor,nu am gasit nimic cu google,pe el scrie futaba japan SADBG369Z.va multumesc. p.s. aleks ai facut vu-metrul ala pana la urma?merge?pot adapta schema la al meu?si cum?mersi.in poza vumetrul e cel de sus .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 609
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator danny4you

cine ma ajuta si pe mine cu o schema complecta pentru un spectrum cu cat mai multe benzi de preferat cel putin 10-15 benzi si cu peste 10-15 leduri cat mai multe posibile. Ca nu gasesc decat cu 8 benzi si vrea cu mai multe. :cry:

Link spre comentariu

cine ma ajuta si pe mine cu o schema complecta pentru un spectrum cu cat mai multe benzi de preferat cel putin 10-15 benzi si cu peste 10-15 leduri cat mai multe posibile. Ca nu gasesc decat cu 8 benzi si vrea cu mai multe. :cry:

lcd 4x40 digiti legat la portul paralel e solutia ta, arata mai ok decat o sacosa de led-urigandestete ca ai nevoie de 225 led pt 15 benzi cu 15 led
Link spre comentariu
Vizitator danny4you

da asa ceva ma intereseaza. super mijto lucrat. imi poti da si mie o adresa de contact de a lui ca am nevoie de ajutorul lui pentru a realiza si eu ceva de gen. la partea electronica ma pricep si eu dar la partea cu softul nu le am.

Link spre comentariu

spunet-mi ca am imbatranit si am innebunit,ieri pe topicul asta erau postate niste poze cu un spectrum ptr danny4you,iar eu intrebam daca chiar nu ma poate ajuta cineva cu vfd-ul futaba,o schema ,cineva mi-a raspuns dar nu am avut timp sa salvez fisierul care l-a trimis,azi nu mai sunt chestiile astea aici,sau nu le mai vad eu?ce se intampla? cine le-a sters si de ce?mersi mult.

Link spre comentariu

deci e adevarat,ma speriasem ca am imbatranit asa rau si m-am sclerozat,mersi mult pentru schema,m-am uitat pe ea nu stiu daca o sa mearga ceva eu am displayul de la futaba sadbg369z,nu-l gasesc pe nicaieri pe net,sa vad cam cu ce se mananca,cel din schema ar avea33pini al meu are 31,filamentul il vad dar nu stiu la ce tensiune sa-l bag sa nu se arda,o sa tatonez,dar restul?cum il alimentez si il comand.va foarte multumesc.

Link spre comentariu

ok zi-mi si mie te rog mai pe inteles un vfd are,tens de filament,tens ptr drive nu are este prea vechi si nu are asa ceva incorporat sigur,mai are tens de alimentare a tubului,anod catod,daca vreau sa aprind elementele cum le alimentez,cu aceeasi tens de alim a tubului sau alta?nu stiu chiar nu stiu,o schema care sa fie la fix este simplu o faci si gata,dar sa adaptezi....e naspa.mersi mult inca o data.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări