Vizitator tonyduca Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Va salut !! Caut schema lui Rx 2001 , daca are cineva disponibil il rog sa ma ajute. Va multumesc anticipat . Link spre comentariu
walldemar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Sunt mai multe pagini cu scheme in cartea tehnica... Daca detaliati, voi incerca sa postez schema ... Link spre comentariu
Vizitator tonyduca Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 ma intereseaza partea de unde scurte in special, media frecventa, a doua schimbare de frecventa si amplificatorul de radiofrecventa, este vorba despre rx 2001 varianta romaneasca aparut in anii 1989 . va multumesc Toni Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Ma intereseaza si pe mine...Multam! Link spre comentariu
walldemar Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Am o problema cu scanerul : produce imagini intr-un format cu extensia .bmp .Am incercat sa le postez ,dar nu am reusit.Trimiteti-mi o adresa de mail sa incerc sa va expediez o imagine .bmp. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Am trimis adresa. Multumesc!Probabil ca dimensiunea imaginilor este prea mare pentru a putea fi atasate.Scanerul ar trebui sa permita salvarea imaginilor si in alt format decat bmp.Oricum, se poate face conversie bmp => gif sau => jpg cu multe programe (printre care cu Irfanview - permite si resize pentru adaptarea la limitele impuse atasamentelor, sau chiar cu Paint-ul windows-ului XP). Link spre comentariu
attic Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Pot gasi si eu schema? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Schemele Rx2001 care le am (de la altii de pe aici, tnx!) insumeaza vreo 7...8 MB.Trimite-mi adresa de email. Pot gasi si eu schema? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 http://www.asrr.org/index.php?option=co ... &Itemid=79 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum