Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regulator temp. laminator PCB cu Atmega 8

Vizitator robin1234

Postări Recomandate

Vizitator robin1234

Buna ziua, nu reusesc sa compilez un fisier in C pentru un controler de temperatura aferent unui laminator, fisierul de compilat cu AVR Gcc este anexat. Valoarea ADC este corespunzatoare 150 grade C (doresc asta pt. folie de retroproiector), fata de originalul care are setpoint-ul pt. 180 grde C (pt. hartie lucioasa).

Linia de program cu pb. este: fdevopen (uart_putchar, NULL, 0). Am folosit ultima versiune WINAVR pt. compilare.

Link-ul de origine este: http://thomaspfeifer.net/

Am anexat si 2 poze cu "rezultatele"; in cea de-a doua am eliminat un zero si s-a compilat, dar cel mai probabil e gresit...

Ma poate ajuta cineva sa-l depanez (sintaxa cred ca nu e corecta)?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

1

Top autori în acest subiect

fdevopen are 2 parametrii, asta-i motivul pentru care iti da eroare.Eu personal nu folosesc functiile astea pentru streamuri, pentru ca folosesc malloc, cea ce consider overkill la un mcu de 8 biti, dar mam uitat un documentatie versiunea 1.4.7, poate intro versiunea mai veche de avrlibc are cu 3 parametrii.

Link spre comentariu
Vizitator robin1234

Asta explica al doilea rand de eroare si de ce in al doilea caz se compileaza. Nu stiu cum ar tb. sa arate functia put_char ca sa fie "compatibila" (=argument) al lui "fdevopen". Multumesc oricum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări