Vizitator robin1234 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Buna ziua, nu reusesc sa compilez un fisier in C pentru un controler de temperatura aferent unui laminator, fisierul de compilat cu AVR Gcc este anexat. Valoarea ADC este corespunzatoare 150 grade C (doresc asta pt. folie de retroproiector), fata de originalul care are setpoint-ul pt. 180 grde C (pt. hartie lucioasa). Linia de program cu pb. este: fdevopen (uart_putchar, NULL, 0). Am folosit ultima versiune WINAVR pt. compilare. Link-ul de origine este: http://thomaspfeifer.net/ Am anexat si 2 poze cu "rezultatele"; in cea de-a doua am eliminat un zero si s-a compilat, dar cel mai probabil e gresit... Ma poate ajuta cineva sa-l depanez (sintaxa cred ca nu e corecta)? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Laci Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 fdevopen are 2 parametrii, asta-i motivul pentru care iti da eroare.Eu personal nu folosesc functiile astea pentru streamuri, pentru ca folosesc malloc, cea ce consider overkill la un mcu de 8 biti, dar mam uitat un documentatie versiunea 1.4.7, poate intro versiunea mai veche de avrlibc are cu 3 parametrii. Link spre comentariu
Vizitator robin1234 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Asta explica al doilea rand de eroare si de ce in al doilea caz se compileaza. Nu stiu cum ar tb. sa arate functia put_char ca sa fie "compatibila" (=argument) al lui "fdevopen". Multumesc oricum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum