Vizitator mocksy07 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 :cry: va rog frumos acei care stiu sa imi spuna ce mi sa intamplat...am doua boxe qubo de 500wati profesionale pasive de 15 inhci si nu stiu ce sa intamplat dar merge numai basu l (tiuterele nu mai merg nu se mai aud) va--as multumi mult daca puteti sa imi spuneti ce sa intamplat...precizez ca boxele sant noi de o luna cumparate....mutumesc mult tuturor celor care ma ajuta cu un raspunsssss!!! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Pîn? nu le desfaci ca s? verifici componentele (filtre, difuri, conexiuni...) nu ai cum s? afli, aici putem doar s? ne d?m cu p?rerea. Link spre comentariu
UltimateW Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 fugi la garantie cu ele Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Cum s-a intamplat asta?Dintr-o data? Erai la volum mare cand s-a intamplaT?E posibil sa se fii ars inaltele.Da mai multe detalii despre boxe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum