nickrvl Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Salut.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum pot sa scap de astea?[attachment=1]Clipboard01.jpg[/attachment][attachment=0]Clipboard02.jpg[/attachment]In timp ce eu navigez "linistit" pe net i-mi apar bazaconiile astea, e vre-o sansa sa scap de ele?Folosesc Mozila, nu intru pe pagini obscure sau ma rog foarte rar si ferestrele ale i-mi apar separat de fereastra mea principala. Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 blocare continut Plus rezolva problema ta . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 14, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Spam nesintit Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Instaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 chestiile alea apar inclusiv de pe tinypic si imageshack Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 blocare continut Plus rezolva problema ta .Cu toate ca in blocare continut e blocat[attachment=1]Clipboard03.jpg[/attachment] tot se deschide [attachment=0]Clipboard04.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 la Opera le blocheaza automat ! cred ca se poate face si la firefox ceva, dar nu gasesc acum ! Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Instaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi. Link spre comentariu
hugo Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Incearca si pluginul NoScript pentru Firefox. Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 la Opera le blocheaza automat ! cred ca se poate face si la firefox ceva, dar nu gasesc acum !Firefox nu are asa cevaInstaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi.Nu are legatura nici cu spyware si adware, sint ferestre din exterior, adica la accesarea unor site-uri acele ferestre se deschid paralel, nu ma incurca prea tare dar sint enervante, oricum am instalat si spaybot.Un program cu efect si care blocheaza orice i-i arati e NetDog dar "e cu bani" Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 ba creca are si firefox optiune de blocare; nu stiu ce am bifat pe acolo dar la multe saituri blocheaza porcariile alea Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 si la mine vlocheaza anumite ferestre ! imi aparea bara aia galbena pop-ul si cand am dat allow a aparut maimutoiul ala care da in minge cred ca aste ai bifat ! sterge tot ce ai la Exceptions Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 si la mine vlocheaza anumite ferestre ! imi aparea bara aia galbena pop-ul si cand am dat allow a aparut maimutoiul ala care da in minge cred ca aste ai bifat ! sterge tot ce ai la ExceptionsPop-up blocheaza, dar site-uri tot nu vrea cu toate setarile pe care le-am facut. blocare continut blocheaza doar bannere, acum m-am luminat https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 si mozila nu are blocari site-uri http://www.firefoxanswer.com/firefox/93-firefox-2.htmlAcum lucreaz cu Opera, ce simplu se face toata traba de aici. Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Baga adresele in firewall, daca ai..... Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Baga adresele in firewall, daca ai.....Se poate si in ZoneAlarm? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum