Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spam sau reclama?

nickrvl

Postări Recomandate

Salut.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum pot sa scap de astea?[attachment=1]Clipboard01.jpg[/attachment][attachment=0]Clipboard02.jpg[/attachment]In timp ce eu navigez "linistit" pe net i-mi apar bazaconiile astea, e vre-o sansa sa scap de ele?Folosesc Mozila, nu intru pe pagini obscure sau ma rog foarte rar si ferestrele ale i-mi apar separat de fereastra mea principala.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

9

• Stefan

3

• Blind

2

• junior

1

Top autori în acest subiect

blocare continut Plus rezolva problema ta .

Cu toate ca in blocare continut e blocat

[attachment=1]Clipboard03.jpg[/attachment]

tot se deschide

[attachment=0]Clipboard04.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

la Opera le blocheaza automat ! cred ca se poate face si la firefox ceva, dar nu gasesc acum !

Firefox nu are asa ceva

Instaleaza adaware si spybot s&d (free pe saiturile producatorilor), baga scanari apoi scapi.

Nu are legatura nici cu spyware si adware, sint ferestre din exterior, adica la accesarea unor site-uri acele ferestre se deschid paralel, nu ma incurca prea tare dar sint enervante, oricum am instalat si spaybot.Un program cu efect si care blocheaza orice i-i arati e NetDog dar "e cu bani"
Link spre comentariu

si la mine vlocheaza anumite ferestre ! imi aparea bara aia galbena pop-ul si cand am dat allow a aparut maimutoiul ala care da in minge :ras: cred ca aste ai bifat ! sterge tot ce ai la Exceptions

Link spre comentariu

si la mine vlocheaza anumite ferestre ! imi aparea bara aia galbena pop-ul si cand am dat allow a aparut maimutoiul ala care da in minge :ras: cred ca aste ai bifat ! sterge tot ce ai la Exceptions

Pop-up blocheaza, dar site-uri tot nu vrea cu toate setarile pe care le-am facut. blocare continut blocheaza doar bannere, acum m-am luminat https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 si mozila nu are blocari site-uri http://www.firefoxanswer.com/firefox/93-firefox-2.htmlAcum lucreaz cu Opera, ce simplu se face toata traba de aici.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări