Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 AM SA PUN AICI CE-AM REZOLVAT CU SCALA DE CARMEN 3 DUPA O POZA CAM DISTORSIOANTA EU ZIC CA A IESIT DESTUL DE BINEDUPA CE AJUNGE SCALA ORIGINALA LA MINE AM SA PUN SI FISIERUL SA SE POATA FOLOSI DE CATRE CINE VREA Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 FELICITARI!!! A iesit foarte bine.Sa aveti grija la tiparire,zona ochiului magic este transparenta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Chiar ati reusit sa vedeti ceva?eu nu... Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 azi am primit scala care trebuie refacuta si acuma o sa pot modifica dupa original cotele si apoi o sa putem sa ne apucam efectiv de treaabavom face mai multe incercari sa vedem varianta cea mai eficienta atat din punct de vedere vizual, estetic, cat si financiar si probabil vom exemplifica si cum a fost facuta sa poata sia ltii sa urmeze exemplu Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Chiar ati reusit sa vedeti ceva?eu nuSalvati si deschideti cu Paint. Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Chiar ati reusit sa vedeti ceva?eu nu... doru3160 este un fisier tiff este un fisier f folosit in tipografie, care se deschide cu windows pictures are orice windows programul asta, deci se poate vedea Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Se rade destul de usor... (evident, de altii) in acest forum... si uitam, ca de cele mai multe ori putem sa devenim si noi subiect/obiect al hohotelor celor din jur... si daca lucrul acesta nu se intampla, nu se datoreaza nou ci faptului ca ceilalti isi dau seama, de la un alt nivel, cat de putin cunosc...Ar fi mai instructiv daca cineva, odata, ar face o prezentare despre fisiere si terminatii etc... macar acum de craciun... ca un cadou... Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 eu cunoasc doar partea de grafica si executabile care cred ca toti le cunoscCorel Draw .cdr, un fisier cdr poate fi exportat cu terminatile pe care le voi enumera : tiff, bmp, jpg, gif,Adobe Photoshop. psd. astea sunt cele uzuabile mai sunt multe dar sunt pt alkta categorie mai profi si acel tiff face tot parte tot din categoria profi dar nu stiam in ce format sa pun sa nu fie mare fisieruleu am enumerat cateva cu toate ca nu stiu cine va fi interesat mai ales la sectiunea asta Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 nu are nimeni o scala intreaga a radioului Bucegi ????????imaginea pe care o am eu lipseste parti din ea si nu o pot reconstruii in totalitate Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Din pacate nu exista.Colegul de forum Kripton a apelat si la mine pentru reconstituirea scalei si chiar m-am apucat de ea,asa cu bucatile lipsa.Dar daca reusiti dumneavoastra o rezolvare mai rapida cu atat mai bine,mai ales ca santeti in locatii apropiate. Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 SPER CA NU TE DERANJEAZA CA A APELAT LA MINE Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 De ce m-ar deranja,o problema mai putin de rezolvat dintr-o lunga lista.Ajutati-l pe om daca puteti.La aceasta scala e nevoie de alta abordare alta decat la cea de Carmen. Link spre comentariu
kripton Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Salut, Nu , nu cred ca e cazul , discutia s-a infiripat in jurul altui subiect si asa s-a ajuns la scala .Sper sa nu creez suparari ,initial , am cerut o parere . Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 OK CA EU MAI AM PUTIN SI GRAFICA ESTE APROAPE GATACRED CA INTR-O ORA JUMATE O SO PUN SUS GRAFICA DE LA BUCEGIDUPA O SA VEDEM METODA DE IMPRIMARE AS MERGE TOTUSI PE SABLOANE SI VOPSITA CA NU SUNT NUMAI DOUA CULORIVOI FACE MAI MULTE INCARCARI SI SA VEDEM CE IESEAM SA POSTEZ REZULTATELE MAI GREU CU GAURIREA STICLEI Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 am reusit sa pun scala cu intarziere din cauza curateniei de craciun imi cer scuze pt cei ce o asteapta demult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum