Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa refacem scala aparatelor de radio?

feri.visky

Postări Recomandate

Vizitator bh-01-zup

AM SA PUN AICI CE-AM REZOLVAT CU SCALA DE CARMEN 3 DUPA O POZA CAM DISTORSIOANTA EU ZIC CA A IESIT DESTUL DE BINEDUPA CE AJUNGE SCALA ORIGINALA LA MINE AM SA PUN SI FISIERUL SA SE POATA FOLOSI DE CATRE CINE VREA

Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup

azi am primit scala care trebuie refacuta si acuma o sa pot modifica dupa original cotele si apoi o sa putem sa ne apucam efectiv de treaabavom face mai multe incercari sa vedem varianta cea mai eficienta atat din punct de vedere vizual, estetic, cat si financiar si probabil vom exemplifica si cum a fost facuta sa poata sia ltii sa urmeze exemplu

Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup

Chiar ati reusit sa vedeti ceva?eu nu... :rade:

doru3160 este un fisier tiff este un fisier f folosit in tipografie, care se deschide cu windows pictures are orice windows programul asta, deci se poate vedea
Link spre comentariu

Se rade destul de usor... (evident, de altii) in acest forum... si uitam, ca de cele mai multe ori putem sa devenim si noi subiect/obiect al hohotelor celor din jur... si daca lucrul acesta nu se intampla, nu se datoreaza nou ci faptului ca ceilalti isi dau seama, de la un alt nivel, cat de putin cunosc...Ar fi mai instructiv daca cineva, odata, ar face o prezentare despre fisiere si terminatii etc... macar acum de craciun... ca un cadou...

Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup

eu cunoasc doar partea de grafica si executabile care cred ca toti le cunoscCorel Draw .cdr, un fisier cdr poate fi exportat cu terminatile pe care le voi enumera : tiff, bmp, jpg, gif,Adobe Photoshop. psd. astea sunt cele uzuabile mai sunt multe dar sunt pt alkta categorie mai profi si acel tiff face tot parte tot din categoria profi dar nu stiam in ce format sa pun sa nu fie mare fisieruleu am enumerat cateva cu toate ca nu stiu cine va fi interesat mai ales la sectiunea asta

Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup

OK CA EU MAI AM PUTIN SI GRAFICA ESTE APROAPE GATACRED CA INTR-O ORA JUMATE O SO PUN SUS GRAFICA DE LA BUCEGIDUPA O SA VEDEM METODA DE IMPRIMARE AS MERGE TOTUSI PE SABLOANE SI VOPSITA CA NU SUNT NUMAI DOUA CULORIVOI FACE MAI MULTE INCARCARI SI SA VEDEM CE IESEAM SA POSTEZ REZULTATELE MAI GREU CU GAURIREA STICLEI

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări