Vizitator valibrad Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 ma multumesc cu A/N pana gasesc o scala originala. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Scala Ciocarlia Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Plang de bucurie... Link spre comentariu
kripton Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Ne lasati si pe noi ... sa plangem ? Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Da!Dar veti putea si sa va bucurati comandand cate o scala... la sursa... ca sa inlocuiti scalele distruse la aparatele voastre si astfel veti sprijini "industria" de restaurare de pe la noi... Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Astept topicul despre cartoane,sant lucruri interesante de discutat. Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Buna ziua! Astazi am cumparat un "TALISMAN" si are scala sparta in diagonala, putem colabora ?[ mai am si alte aparate ce plang dupa scala]. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Buna ziua! Astazi am cumparat un "TALISMAN" si are scala sparta in diagonala, putem colabora ?[ mai am si alte aparate ce plang dupa scala].Scala de Talisman se realizeaza prin serigrafie.Cum spuneam intr-un post anterior,firma care imi realiza sitele serigrafice nu a mai dorit sa colaboram din motive de nerentabilitate,asa ca pe moment sant in imposibilitatea de a realiza acet tip de scala.Va voi tine la curent cand voi relua realizarea scalelor prin metoda serigrafica. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 @ Andr3y Scala pentru Siera 145 in varianta color si B/W.Daca ai nevoie de fisierul in CorelDRAW ti-l pot trimite pe e-mail. Link spre comentariu
Andr3y Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Multumesc! Ar fi bun pentru pastrare si fisierul din Corel. Astept mail. Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Ieri m-am pricopsit cu un BICAZ si ...se intelege am nevoie de scala. La cine sa apelez? Multumesc! Link spre comentariu
radianr Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Ieri m-am pricopsit cu un BICAZ si ...se intelege am nevoie de scala. La cine sa apelez? Multumesc!Anul tecut am tiparit pe film cu o imprimanta cu cerneala fisierul acesta si mi-a iesit destul de bine. Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Multumesc! Sper sa ma descurc si sa o fac... Link spre comentariu
radianr Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Multumesc! Sper sa ma descurc si sa o fac...Eu am tiparit-o "in oglinda" ( ca sa pun spre exterior parte lucioasa a filmului), dupa care am facut un "sandwich" din doua geamuri de rama foto chinezeasca (sunt destul de subtiri) intre care am pus filmul.Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum