Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa refacem scala aparatelor de radio?

feri.visky

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Da!Dar veti putea si sa va bucurati comandand cate o scala... la sursa... ca sa inlocuiti scalele distruse la aparatele voastre si astfel veti sprijini "industria" de restaurare de pe la noi...

Link spre comentariu

Buna ziua! Astazi am cumparat un "TALISMAN" si are scala sparta in diagonala, putem colabora ?[ mai am si alte aparate ce plang dupa scala].

Scala de Talisman se realizeaza prin serigrafie.Cum spuneam intr-un post anterior,firma care imi realiza sitele serigrafice nu a mai dorit sa colaboram din motive de nerentabilitate,asa ca pe moment sant in imposibilitatea de a realiza acet tip de scala.Va voi tine la curent cand voi relua realizarea scalelor prin metoda serigrafica.
Link spre comentariu

Ieri m-am pricopsit cu un BICAZ si ...se intelege am nevoie de scala. La cine sa apelez? Multumesc!

Anul tecut am tiparit pe film cu o imprimanta cu cerneala fisierul acesta si mi-a iesit destul de bine.
Link spre comentariu

Multumesc! Sper sa ma descurc si sa o fac...

Eu am tiparit-o "in oglinda" ( ca sa pun spre exterior parte lucioasa a filmului), dupa care am facut un "sandwich" din doua geamuri de rama foto chinezeasca (sunt destul de subtiri) intre care am pus filmul.Succes!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări