Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa refacem scala aparatelor de radio?

feri.visky

Postări Recomandate

Asa repede! Super.... Cateva observati pe baza a ceea ce vad pe ecran!:1. nu toate denumirile sunt scrise cu caractere cu aceeasi grosime: Moghilev, Stalino...2. la UL idem ca la pct.1 in plus nu toate denumirile sunt scrise cu caractere drepte (adica 90 grd. fata de linia orizontala): Leningrad etc.Poate ca numai pe ecran se vede deformat...Astept lista, cu scalele disponibile, sa o pot insera in revista!!!

Link spre comentariu

Scala de Ciocarlia corectata.Daca este OK ne putem apuca de realizarea ei.In anii 50' si chiar mai tarziu, scrierea tehnica se facea cu ajutorul unui sablon, grosimea literei fiind aceeasi.La editarea computerizata, mai ales in Corel cand incerci sa suprapui peste un alt scris, esti nevoit sa "tragi" de cuvinte, sa le intinzi sau sa le comprimi, grosimea fontului putandu-se modifica, de aici si diferentele aparute fata de desenul original.In mare cred ca s-au rezolvat.

Link spre comentariu

Perfect! Nu imi vine sa cred ca in asa scurt timp s-a putut realiza o technologie fiabila, reproductibila pentru productia scalelor unor aparate de radio de epoca... multumim nicolae57.Lista???? (am nevoie de ea urgent...).(O noua provocare ne asteapta: fabricarea cartoanelor... dar asta intr-un alt topic...)

Buna Feri,ne ajuti si pe noi (eu si poate Vio) cu poza scalei de Simfonia?Nicolae57 asteapta. Eu voi scana sambata scala sparta ca sa stim marimea.Multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări