feri.visky Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Asa repede! Super.... Cateva observati pe baza a ceea ce vad pe ecran!:1. nu toate denumirile sunt scrise cu caractere cu aceeasi grosime: Moghilev, Stalino...2. la UL idem ca la pct.1 in plus nu toate denumirile sunt scrise cu caractere drepte (adica 90 grd. fata de linia orizontala): Leningrad etc.Poate ca numai pe ecran se vede deformat...Astept lista, cu scalele disponibile, sa o pot insera in revista!!! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 In regula,din acest motiv v-am si trimis fotografia.Incerc sa corectez. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Scala de Ciocarlia corectata.Daca este OK ne putem apuca de realizarea ei.In anii 50' si chiar mai tarziu, scrierea tehnica se facea cu ajutorul unui sablon, grosimea literei fiind aceeasi.La editarea computerizata, mai ales in Corel cand incerci sa suprapui peste un alt scris, esti nevoit sa "tragi" de cuvinte, sa le intinzi sau sa le comprimi, grosimea fontului putandu-se modifica, de aici si diferentele aparute fata de desenul original.In mare cred ca s-au rezolvat. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Perfect! Nu imi vine sa cred ca in asa scurt timp s-a putut realiza o technologie fiabila, reproductibila pentru productia scalelor unor aparate de radio de epoca... multumim nicolae57.Lista???? (am nevoie de ea urgent...).(O noua provocare ne asteapta: fabricarea cartoanelor... dar asta intr-un alt topic...) Link spre comentariu
nichishoru Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Perfect! Nu imi vine sa cred ca in asa scurt timp s-a putut realiza o technologie fiabila, reproductibila pentru productia scalelor unor aparate de radio de epoca... multumim nicolae57.Lista???? (am nevoie de ea urgent...).(O noua provocare ne asteapta: fabricarea cartoanelor... dar asta intr-un alt topic...)Buna Feri,ne ajuti si pe noi (eu si poate Vio) cu poza scalei de Simfonia?Nicolae57 asteapta. Eu voi scana sambata scala sparta ca sa stim marimea.Multumesc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Nu inteleg... Simfonia are 4 scale inguste si viobio are un astfel de aparat... La ce Simfonia te ai gandit? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 salut este SERENADA S552U,pentru el avem nevoie de scalaeu am scala stearsa in stingasa facut confuzie cu SIMFONIA Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 OK... dar trebuie sa asteptati un pic pentru ca este cam ascuns... si apoi pina il desfac... etc. Dar se face! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 OK... dar trebuie sa asteptati un pic pentru ca este cam ascuns... si apoi pina il desfac... etc. Dar se face!Nu trebuie desfacut.O fotografie din fata bine facuta(fara reflexii de blitz) este suficienta. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Ok. o sa incerc... nu am filtru de polarizare la aparat (inca!). Link spre comentariu
nichishoru Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Ok. o sa incerc... nu am filtru de polarizare la aparat (inca!).Multam fain Feri! Link spre comentariu
Vizitator valibrad Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 are cineva o scala de Latvia, va rog? Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 are cineva o scala de Latvia, va rog?E greu de gasit asa ceva.Incearca-ti norocul in targul din Valea Cascadelor,poate gasesti unul daramat. Link spre comentariu
Vizitator valibrad Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 multumesc, o sa incerc.ma gandeam de fapt la un print... Link spre comentariu
nicolae57 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 multumesc, o sa incerc.ma gandeam de fapt la un print...Daca gasesti o imprimanta care scoate auriu sau argintiu sau alb,anunta-ma,ma abonez si eu la acel utilaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum