Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa refacem scala aparatelor de radio?

feri.visky

Postări Recomandate

Scala de partizan are dimensiunile 207,5X208,5X3mm.Am mai fotografiat o scala care am vazut-o la multe aparate stearsa. Are 228X65X4mm.Pozele originale le trimit pe e-mail. Observ ca pe forum nu se mai pot pune poze mai mari de 800X600.M-as inscrie si eu la cite una din fiecare.

Link spre comentariu

Odate realizate voi pune fisierele pe forum, asa cum am facut si cu celelalte, de unde pot fi accesate de oricine este interesat.Am sa fac mai multe scale de Partizan,vad ca sant mai multi doritori.

adresa de e-mail unde se pot trimite fotogtafiile la rezolutie mare: [email protected]

Un site german interesant cu o colectie impresionanta de fotografii de scale si nu numai:

http://www.radiomuseum-bocket.de/

p.s. Domnule Visky,ar fi fost bine sa fiu nicolae75,as vrea sa mai am 34 de ani :da

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Scala de Pionier.Culorile se mai pot ajusta.Acest model de scala trebuie realizat musai prin metoda serigrafica.Urmeaza scala de Partizan si realizarea practica.Daca am socotit bine sant patru doritori pentru Partizan si doi pentru Pionier.

va salut cer ajutorul dumneavoastra pentru realizarea unei scale radioul este SIERA S151Uscala arata ca in poza de mai jos,adica jalnic!rog pe toti userii care au posibilitatea sa ma ajuteacest aparat a fost produs in Romania de SAR Philips sub licenta Philipseste destul de rar ,eu nu am vazut nici unul pina acumin schimbul scalei voi da :lampi,bani,munca patriotica,flotari,sap santuri ,bat covoare etc
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Revista Asociatiei este gata, saptamana viitoare voi face distributia... Am pus anuntul cu scalele... La calitatea la care lucrati nu m-ar mira sa aveti succes...@misa: cu Philipsul ala numai faci niste exercitii sa nu iesi din mana!? Vezi, ca se pare ca este de la S.A.R. Philips Bucuresti...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

@VioTe rog verifica daca nu sant greseli inainte de a face sita.Pentru cei interesati exista si fisierul in Corel.

este corecta multumesc!nu uitati de el11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări