jorj2010 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Multumesc de sugestie , Eugen, cautand pe net vad ca-i cam scump un tub de Xerapol!Eu am dat 12 lei pe tot aparatul. Mai cautam, trebuie sa mai fie si alte variante de rezolvare ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Daca te raportezi la suma data pe aparat,atunci cel mai ieftin e sa lustruiesti acel plastic cu pasta de dinti pe o bucatica de pasla...daca insisti,sigur vei reusi cu pret minim,desi smacul indicat chiar daca e mai scump face treaba mai buna si oricum nu epuizezi produsul la o singura folosire... Link spre comentariu
jorj2010 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Ai dreptate, chiar la pasta de dinti ma gandeam pentru o incercare. Acuma caut smirghel de 2000! Daca n-o sa mearga, sigur ca o sa cumpar un tub de Xerapol sau Displex, sau ce o sa gasesc, si ca pana la urma suma e mai putin importanta. Din fericire farurile-mi sunt ok, nu necesita lustruire!Am vazut megiesule Doru, ca ai o mare experienta in domeniu, poate o sa apelez pentru ceva sfaturi! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Eu n-as opta pt nici un fel de smirghel decat daca prezinta zgarieturi mai adanci si vrei sa le estompezi,altfel,daca e doar matuita,iti vei face de lucru. Link spre comentariu
jorj2010 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Mi-am amintit ca luasem un Scratch repair kit, pentru mici zgarieturi de la masina, contine 2 tipuri de paste, 4 rondele de smirghel, extrem de fin si cateva lavete. De la Lidl la vreo 25 ron, nu-mi amintesc exact au trecut cateva saptamani. Am facut o incercare si mi-a iesit zic eu foarte bine, avand in vedere ca nu mi-a luat mai mult de juma de ora. Inca se mai vad mici imperfectiuni, daca te uiti cu atentie, da cum eu obiectul are ceva vechime, ma declar multumit si nu mai insist cu o noua sedinta. Cam asa a iesit, pozele au ceva reflexe ca lumina cade cam aiurea. Link spre comentariu
elctropan Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Mă poate ajuta şi pe mine cineva cu scala de la radio Carpaţi S 545 U? Macar o poză bună sau scala prelucrată în Corel. Vă mulţumesc, Cu stimă, Link spre comentariu
klauss00 Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 cine ma poate ajuta cu scala pentru radio Graetz Sinfonia 522? Imi trebuie scanata la o calitate cat mai buna. Multumesc! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Mă poate ajuta şi pe mine cineva cu scala de la radio Carpaţi S 545 U? Macar o poză bună sau scala prelucrată în Corel. Vă mulţumesc, Cu stimă, Verific maine daca mai am scale de Carpati.Daca da si va intereseaza discutam in privat. 1 Link spre comentariu
elctropan Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Verific maine daca mai am scale de Carpati.Daca da si va intereseaza discutam in privat. Ok, Aştept un semn de la d-voastră. Cu stimă. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Va salut, Din pacate scale de Carpati nu mai am, va atasez desenul scalei in CorelDRAW Carpati_1.rar 1 Link spre comentariu
elctropan Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Va salut, Din pacate scale de Carpati nu mai am, va atasez desenul scalei in CorelDRAW Vă mulţumesc. Cu stimă maximă.. Link spre comentariu
YO8RNT Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Sunt interesat de desenul scalei la Doina Ciocarlia in format Photoshop sau alt format (Corel, JPG etc). Si daca nu e prea mult, la Philips 208u si Bicaz. Cu multumiri! Link spre comentariu
radianr Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Poate ajuta asta: Sunt interesat de desenul scalei la Doina Ciocarlia in format Photoshop sau alt format (Corel, JPG etc). Si daca nu e prea mult, la Philips 208u si Bicaz. Cu multumiri! Editat Septembrie 9, 2014 de radianr 1 Link spre comentariu
YO8RNT Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 (editat) Pentru dl. radianr: Va multumesc pentru desenul scalelor. E o incantare sa vezi ca mai sunt oameni extraordinari care ajuta dezinteresat. Cu stima Editat Septembrie 10, 2014 de costy67 Link spre comentariu
gaby57 Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Dl.Nicolae57 ma puteti ajuta cu oscala de radio DOINA ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum