Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa refacem scala aparatelor de radio?

feri.visky

Postări Recomandate

Nu este la fel,seamana cu cea de Carpati sau Bucuresti dar sunt altfel dispuse orasele.Din pacate nu imi este de foarte mare ajutor pentru a putea sa o reproduc.Dar....exista un colectionar, membru Proradioantic care are un aparat cu scala in buna stare, este vorba de domnul Saracut Stelian.Incercati sa luati legatura cu dumnealui si poate va ajuta cu o fotografie, sa putem reface inscriptionarile in mod corect.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Cred ca ma incadrez aici cu problema mea in legatura cu o scala de radio Okean 222. Vreau sa recoditionez scala care este matuita cam pe 50% din suprafata exact in zona de deplasare a acului de scala. Daca stie cineva o metoda de "lustruire " pentru a recapata transparenta si luciu pentru fata scalei din poza atasata, o metoda de casa!? Poate s-a mai intalnit cineva cu probleme similare, si-mi da si mie o idee, scala este din plexiglas, sau oricum dintr-un material plastic transparent.

post-72349-139829602566_thumb.jpg

Link spre comentariu

Xerapol. eu imi lustruiesc plexicul de la ceasuri cu el. inainte de a-l folosi, slefuieste cu smirghel cat mai fin, minim 1000, indicat cu apa. apoi folosesti Xerapolul. succes! cu stima, eugen. l-am cumparat de la Dedeman, dar sunt sigur ca mai exista si in alte locatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări