Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa refacem scala aparatelor de radio?

feri.visky

Postări Recomandate

Daca ata e comparabila cu ce a avut,ca grosime si elasticitate,cel putin teoretic ar fi trebuit sa mearga fara alte interventii,doar tensionata corespunzator,si montata corect.Daca totusi ai necazuri si patineaza,poti incerca cu putin praf de sacaz(colofoniu),ii va imbunatati simtitor aderenta pe tambur,dar minuni nu face,deci trebuie ca totul sa fie ok in primul rand.Sapunul nu te ajuta cu nimic,mai mult strica.

Link spre comentariu

salut Doru!sa stii ca ata este cea originala de pe acest radio.numai tamburul mare l-am schimbat,atat.totul merge bine in afara faptului ca ata patineaza acolo la scripetul tamburului ala mare care are montat pe el butonul mare de acord posturi,intelegi?scala mea nu contine arcuri.iti multumesc mult Doru si tie Mila!!

Link spre comentariu

salut Doru!sa stii ca ata este cea originala de pe acest radio.numai tamburul mare l-am schimbat,atat.totul merge bine in afara faptului ca ata patineaza acolo la scripetul tamburului ala mare care are montat pe el butonul mare de acord posturi,intelegi?scala mea nu contine arcuri.iti multumesc mult Doru si tie Mila!!

Ai in atasament schema atei de scala la Pacific.Arc trebuie sa ai pe tamburul mare, ceva trebuie sa tensioneza ata,altfel va patina ca la baletul pe gheta.Rabdare si tutun.

Succes

Link spre comentariu

salut Nicolae!iti multumesc pt poza.asa voi face.voi utiliza daca nu fir de pescuit.daca as vrea sa ii pun si un decodor sterero ce integrat mai bun mi-ati recomanda?eu am un a758 pe undeva dar am auzit ca e cam slab.voi ati avea altceva mai bun si care sa se gaseasca de cumparat?evetual imi dati si o schema?multumesc!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări