daniele1625 Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 va salut!am un pacific si i s-a rupt cilindrul.l-am schimbat cu altul dar nu stiu cum se pune ata la loc.stie cineva dintre dvs.cum se pune inapoi ata de la scala?exista vreun ghid pt. o astfel de operatie?va multumesc mult de tot!!!dany Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 cauta aici , are acelasi principiu ca eforie , traviata etc...viewtopic.php?f=183&t=58771&hilit=eforie Link spre comentariu
daniele1625 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 mersi mult!!la mine problema e ca luneca ata acolo pe tamburul mare chiar daca o string bine(ata).nu stiu ma gindesc sa o spal cu apa si sapun si sa o las la uscat,asa nu ar mai luneca.tu ce zici gigiones?mersik fain!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Daca ata e comparabila cu ce a avut,ca grosime si elasticitate,cel putin teoretic ar fi trebuit sa mearga fara alte interventii,doar tensionata corespunzator,si montata corect.Daca totusi ai necazuri si patineaza,poti incerca cu putin praf de sacaz(colofoniu),ii va imbunatati simtitor aderenta pe tambur,dar minuni nu face,deci trebuie ca totul sa fie ok in primul rand.Sapunul nu te ajuta cu nimic,mai mult strica. Link spre comentariu
mila Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Atentie la arculetul de tensionare a atei de scala! Link spre comentariu
daniele1625 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 salut Doru!sa stii ca ata este cea originala de pe acest radio.numai tamburul mare l-am schimbat,atat.totul merge bine in afara faptului ca ata patineaza acolo la scripetul tamburului ala mare care are montat pe el butonul mare de acord posturi,intelegi?scala mea nu contine arcuri.iti multumesc mult Doru si tie Mila!! Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 incerca sa pui alta ata, si la capete 2 arculete pentru tensionare. Succes !poate fi si un pic mai grosutza, nu neaparat identica...probabil ca cea originala s-o fi intins cumva... Probleme pot fi si din lipsa arculetzelor ! Link spre comentariu
daniele1625 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 salut gigiones!da dar de unde sa iau ata de acest tip?sa stii ca inca de la inceput acest radio nu era prevazut cu arcuri.plus ca drept sa iti zic nici nu prea este spatiu pt.arcuri chiar daca as vrea sa ii adaug eu.mersi!! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 salut Doru!sa stii ca ata este cea originala de pe acest radio.numai tamburul mare l-am schimbat,atat.totul merge bine in afara faptului ca ata patineaza acolo la scripetul tamburului ala mare care are montat pe el butonul mare de acord posturi,intelegi?scala mea nu contine arcuri.iti multumesc mult Doru si tie Mila!!Ai in atasament schema atei de scala la Pacific.Arc trebuie sa ai pe tamburul mare, ceva trebuie sa tensioneza ata,altfel va patina ca la baletul pe gheta.Rabdare si tutun.Succes Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Se poate si ata din care se fac plasele de pescuit. Mai merge si guta de pescuit de 0,5-0.7 mm in diametru. Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 unii folosesc si fir textil, tot din domeniul pescuitului , iar cel putin un arculetz ar trebui. Link spre comentariu
daniele1625 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 salut Nicolae!iti multumesc pt poza.asa voi face.voi utiliza daca nu fir de pescuit.daca as vrea sa ii pun si un decodor sterero ce integrat mai bun mi-ati recomanda?eu am un a758 pe undeva dar am auzit ca e cam slab.voi ati avea altceva mai bun si care sa se gaseasca de cumparat?evetual imi dati si o schema?multumesc!! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 evetual imi dati si o schema?multumesc!!Aici gasesti scheme de Pacific.http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=8303http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=5654http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=632 Link spre comentariu
daniele1625 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 multumesc mult nicolae!!dany Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 @nicolae57...Insfarsit reusesc sa va transmit scala nu stiu daca este la fel... Ce ziceti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum