Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa refacem scala aparatelor de radio?

feri.visky

Postări Recomandate

Am patit ceva incredibil... Am cumparat un Philips 628B... L-am desfacut pentru igienizare si am pus scala pe un servetel... Numai ca:

1. servetelul era umed...

2. am pus scala cu scrisul catre servetel...

Concluzie:

Am un servetel cu litere de pe scala...

Poate are cineva un asemenea aparat si sa-mi faca si mie o poza cat mai clara doara reusesc sa refac ceea ce am stricat... http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 0_poza.jpg

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Referitor la situatia in care se exfoliaza vopseaua de pe spatele geamului, cineva sugera suflarea unui strat de lac pentru fixare. Eu am folosit un spray care se da peste CD-uri (dupa ce printezi o poza sau un text pe ele). se numeste spray protectie cd. Am dat 4-5 straturi si pare ca s-a mai stabilizat exfolierea. Poate dupa aceasta operatie s-ar putea da cu spray de lac mai usor (mai sigur ca nu se intampla ceva nedorit).

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Cu mare greutate am reusit sa conving un serigraf sa-si rupa cateva ore si sa-mi faca cateva scale.

Dupa ce a terminat concluzia a fost scurta si la subiect: A FOST PRIMA SI ULTIMA OARA CAND FAC ASA CEVA!!!

N-au rabdare sa faca unicate, considera pierdere de timp, materiale, vopsea, etc...

Nu vreti sa stiti cat a costat distractia :rade:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Philips 750A,Philips 845A,Armonia,Philips616,Radione540GW

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări