kappa_ii Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 tranzistori prefinali mje340 je350grestu sint 2n5551 2n5401 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 is ok. Verifica si conzii sa suporte tensiunea si esti serif. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 condensatorii sint toti la 63v - o sa ii schimb miine .si o sa caut un circuit de soft start = poate gasesc si vre-un circuti de protectie - eventual si cu indicator de clip .vad ca vinde cineva niste kituri viewtopic.php?f=59&t=34858 astea sint bune la ceva ? Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 m-am jucat zilele trecute cu fet400 pentru un testsi mi-a mers vre-o jumtate de ora ok - dupa care a luat foc motivul nu il cunosc - dar presupun ca de pe intrare - ca si sursa am folosit un mp3 player portabil si kitul initial avea un condensator in serie pe intrare - e bine cel care l-a avut inainte i-a rupt cablajul pina la acel condensator si nu prea se putea lega semnalul la piciorul condensatorului - asa ca pentru teste am legat semnalul dupa el - si cred ca mi-a intrat curent continuu in circuit mi-au pocnit 4 rezistente din baza irpf-urilor - cele mici - nu cele de putere . acum trebuie sa vad ce s-a prajit prin circuit .daca imi puteti da vre-o sugestie , ar fi bine-venite .mosfetii de pe o parte am impresia ca s-au ars - da nu stiu sigur - nu stiu sa testez mosfeti Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 ma las pagubas - nu mai fac nimic daca vrea cineva toate kiturile + traf + condensatori etc280 ron toate . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum