Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare subwoofer cu FET400 + ce alte kituri + intrebari

kappa_ii

Postări Recomandate

Am prin casa un kit FET400 - un radiator masiv - si un subwoofer care sta de vre-o 2 ani . E acum daca tot veni frigul - ma gindeam sa ma apuc sa ii fac o amplificare - dar cum nu am gasit un traf de 500 600w - m-am hotarat sa cumpar unu de 1kw , si ca sa nu irosesc rezervele de putere as vrea sa mai pun inca 2 kituri mai mici - sa zic de 200w pentru a face un sistem 2.1 . Toata sandramaua as introduce-o in cutia subwooferului . acum intrebarea este ce kituri sa cumpar ? nu as vrea sa iasa o rapandula . sa fie ceva relativ ok . Daca are cineva o schema de filtrare pentru subwoofer - sa il tai dupa 200hz . FET400 pe partea de cablaj pare cam fragil ! are acest kit 400w? ce filtrare mi-ar fi "indeajuns" pentru 2 kituri de 200w si fet400 ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

15

• slave2anubis

5

• Sharky

4

• mely17

3

Top autori în acest subiect

mie imi este necesar un amplificator ceva mai puternic - as vrea un minim de 200w 4 ohm -dar ceva de calitate buna . ar merge si de 100w dar - e pacat de resursele transformatorului .

Link spre comentariu

200hz e prea sus taiat,o sa ai voce in subwoofersi la 150hz cu 24db/oct mai ramane ceva voce,dar putina,recomand sa-l tai pe la 100hz@slave2anubis-da sigur apliful tine 4ohmi la tensiunea aia? adica cei 200w?oricum puterea se poate mari prin cresterea tensiunii pe alimentare,numai finalii sa tina..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări