Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect incinte de la 0

lorik199

Postări Recomandate

as vrea sa va rog daca ma puteti indruma sa imi fac 2 incinte de la 0deci bugetul ar fi 3 mil si s-ar putea marias vrea pe 3 cai sa aiba si filtru cutiile o sa mi le faca bunicul meu ca e tamplar de cand a iesit din liceu si am aproape toata mobila din casa facuta de elaveam prin pod ceva scanduri de cires si ma gandeam sa le folosesccine are mobila de cires cunoaste frumusetea eideci as vrea sa imi recomandati niste difuzoare si parametrii pentru un filtrusi cel mai important : dimensiunile la incintecu port bass reflex ca am auzit ca se aude mai bine orice idee e binevenitaatept pareriP.S: sa fie cam de 100 w in 8 ohm sau 4 (dati-mi sugestii cum se aude cel mai bine)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• lorik199

2

• danzup

1

• buzea

1

Top autori în acest subiect

De ce nu faci VTP ? Este un proiect perfect pus la punct pentru diy si te pot foarte multi ajuta !Iar cu intrebarea aia ai dat cu mucii in fasole :"P.S: sa fie cam de 100 w in 8 ohm sau 4 (dati-mi sugestii cum se aude cel mai bine)"ca sa stii : nu se aude nicicum mai bine ca ai 750 de ohmi sau ai 1ohm !Boxele le faci dupa cum e PROIECTAT amplificatorul care o sa le conduca .Daca pe amplificatorul meu scrie ca accepta boxe de 750 de ohmi, pai boxe de 750 de ohmi ii cumpar sau ii fac !OK ?

Link spre comentariu

De ce nu faci VTP ? Este un proiect perfect pus la punct pentru diy si te pot foarte multi ajuta !Iar cu intrebarea aia ai dat cu mucii in fasole :"P.S: sa fie cam de 100 w in 8 ohm sau 4 (dati-mi sugestii cum se aude cel mai bine)"ca sa stii : nu se aude nicicum mai bine ca ai 750 de ohmi sau ai 1ohm !Boxele le faci dupa cum e PROIECTAT amplificatorul care o sa le conduca .Daca pe amplificatorul meu scrie ca accepta boxe de 750 de ohmi, pai boxe de 750 de ohmi ii cumpar sau ii fac !OK ?

nu stiam deci corectez sa fie pe 8 ohmamplificatorul se putea si modifica pe 4 ohm dar am inteles ca boxele pe 8 ohm sunt superioare
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator rechinell

vrei sa-ti faci o boxa pe 3 cai cu un buget mai mult sau mai putin de 3 mil,pai nu prea stiu ce gasesti in pretul ala sa sune cat de cat si bine,dar oricum mergi si vezi ce gasesti,iar cu impedanta difuzoarelor mai bine iti iei pe 8 ohm ca amplificatoarele aproape toate sunt facute sa mearga pe 8 ohm,acuma is amplificatoare care "stiu"sa mearga si pe 4 ohmi chiar daca scrie undeva deasupra/dedesupt la iesire la boxe 8 ohm merg si pe 4......depinde cat de stabil ii ampli-ul in 4 ohm.parerea mea ii ca mai bine te duci pe 8 ohmi,iar incinta o faci dupa dif-ul de bass pe care l-ai ales(litrajul) :freaza:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bine v-am gasit, pt ca suntem la incinte de la 0 am si eu o (doua) intrebare(ri) ,am in lucru 2 amp-uri , unul in clasa A de 30W si celalalt Quad-ul (quasar) al lui Tvicol ce incinte sa fac pentru clasa A si ce incinte pt Quad?Multumesc anticipat :multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări