Vizitator yo2mje Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Salut,am de facut o lucrare despre amsurarea fadingului si nu prea am gasit mare lucru,daca aveti ceva documentatie sau din experieta va rog sa impartasiti si cu mineMultumesc,Luci Link spre comentariu
yo6ial Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Inti si intai sa stii ce este fadingul (aka QSB)Care este cauza, reflexie ionosferice intermitente.Dar, ce nu inteleg eu, e ce vrei sa masori la qsb? Ai un minim si un maxim de semnal la receptor, masurabil in decibeli, sau un unitati S.Vrei sa stii cum sa dai un RS/RST? Mai ai si alte chestii masurabile, dar... nu stiu cat de mult intereseaza frecventa de fading, de ex.Mai multe detalii.Sal'tare. Link spre comentariu
Vizitator yo2mje Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 salut,am de facut o lucrare pentru scoala,cu aceasta tema "Masurarea fadingului"nu prea am gasit informatii despre acest lucru, orice este binevenitcum apare, cum se manifesta, ce s-ar putea masura, ...mersi,luci Link spre comentariu
BodoRF Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Poate te ajuta cu ceva... Link spre comentariu
yo6ial Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Ahaaa....Ok. citeste si : http://en.wikipedia.org/wiki/Fading sau http://translate.google.ro/translate?hl ... D%26sa%3DG Prima e recomandata, a doua e aceeasi treaba dar tradusa execrabil de ne'a Gogu' 73 Link spre comentariu
Vizitator yo2mje Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Multumesc mult amandurora,dupa ce studiez ce mi-ati trimis poate revin cu ceva intrebari concrete, 73!luci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum