geoky Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Buna seara domnilor !Am si eu o problema ,am instalat in pc tv-tunner "SmartTv",si iau semnal de la un video VHSam semnal f bun si video si audio la redarede pe VHS, si fac comanda sa inregistrez,inregistreaza,dar la inregistrarea facuta ,nu am sunet...si am cautat in setarile tv-tunner-ului,si nu este nimic despre sunet acolo...va rog frumos cine poate sa ma ajute...multam fain ! Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Sa inteleg ca vrei sa tragi de pe VHS in tunner si apoi pe Hdd.Daca da , atunci conecteaza la la VHS mufa de audio_out la LIN-in din soundcard .Bifezi apoi la recording Line-in drept sursa de semnal audio. Link spre comentariu
geoky Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 VHS nu are decat Ant IN , RF OUT , si Euroscart...si la "line in" din soundcard , am cuplata iesirea audio din tv-tunner Link spre comentariu
geoky Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 multumesc frumos , "junior" pentru ajutor , a fost chestia cu bifarea casutei la "line in " din recording... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum