BLK Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Pai a zis cineva in celalalt thread, incepi cu marcile care sint pe vestel (citez "Eurocolor, Watson, Teletech, Veryo, Seg" si adaug de la mine Westwood), vezi daca sint meniuri a la vestel si abia dupa aia rogi omu sa ti-l scoata din raft.ce inseamna meniuri a la vestel? te referi numai la partea cu stereo, balans, egalizator care e descrisa in topicul celalalt? sau cum as putea recunoaste un meniu vestel?ma intereseaza si pe mine pentru parinti un TV ieftin, ca au un telecolor vechi de vreo 15 de ani, fara telecomanda, au un convertor extern. ma gandeam sa le fac un cadou de craciun. oare fac bine? sau sa mai tin telecolorul pana strang bani de un LCD? ma gandesc sa nu dau banii acum si peste 1 an sa pice sa iau altul. de bine de rau telecolorul asta a mers fara probleme majore, am schimbat doar componente ieftine, niste condensatori ultima oara, care erau uscati. Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Salut,Vreau sa cumpar un TV (normal, tub CRT) ieftin, maxim 400lei. Nu am pretentii mari de la ei, sa aibe ecran mare (adica "normal", nu gen tv-sport ;))) si sa fie cat mai fiabil posibil. Nu ma intereseaza sa fie stereo, teletext, PIP si alte chestii.Ideea este ca il voi duce la tara pentru bunici si nu as vrea sa il plimb tot timpul cu el pe la garantie Asa ca astept o recomandare de brand/model/sasiu bazata pe exsperienta voastra de depanatori TV.Multumesc frumos.Am un Eurocolor de diagonala 51 circa e in stare foarte buna ca si pret 200 de lei pot sa atasez o poza sau vb. pe MP? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Din pacate pentru tine problema s-a rezolvat. Ai mai si-au luat LCD, eu am luat WATSON-ul lor iar bunicilor le-am dat Decacolorul meu (nu de alta dar la Decacolorul meu nu mai functiona intrarea SCART) Link spre comentariu
Vizitator stk Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 de vinzare nai ?ghimpe Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 de vinzare nai ?ghimpe nam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum