ghimpe-- Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Salut,Vreau sa cumpar un TV (normal, tub CRT) ieftin, maxim 400lei. Nu am pretentii mari de la ei, sa aibe ecran mare (adica "normal", nu gen tv-sport ;))) si sa fie cat mai fiabil posibil. Nu ma intereseaza sa fie stereo, teletext, PIP si alte chestii.Ideea este ca il voi duce la tara pentru bunici si nu as vrea sa il plimb tot timpul cu el pe la garantie Asa ca astept o recomandare de brand/model/sasiu bazata pe exsperienta voastra de depanatori TV.Multumesc frumos. Link spre comentariu
tv1 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 TV CRT clasic versus TV Ultra Slim link Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Multumesc domnule tv1,promt ca de obicei,dar citisem linkul. Bun raspunsul domnului JAD numai ca nu stiu daca se aplica si televizoarelor mai ieftine (lowend??) sau doar celor cu preturi in jur de 8 milione (dublu bugetului meu) cum specifica topicul initial.Oricum, o sa stau departe de tuburile slim (apropo, cum pot sa le identific, deoarece nu prea imi vine sa ma bazez pe datele oferite de magazin)Mai astept si alte pareri, chiar propuneri de modele Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Dac? întrebai acum o s?pt?mîn?, avea un amic un Panasonic 16:9 de 92cm înc? în garan?ie, luat acum 1 an, pe care l-a dat cu 400 lei. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Pai nu imi trebuie "scula de scula", televizorul va fi folosit de bunici, cel mai probabil pe TVR1 ca alt post nu stiu daca se prinde cu antena Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Da, dar un tv ieftin gen Sport, e vreo 2 milioane ?i ceva, se vede ca dracu'. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Pai nu vreau sport, vreau unul "normal". Sunt pline magazinele de electrocasnice de tot felul de oferte dar nu stiu cum sa fac selectia. Azi poate ajung o fuga prin niste magazine dar nu stiu cum sa fac sa ma uit pe spatele lor sa vad ce sasiu au, ca astia le indeasa in rafturi in asa fel incat nu vezi decat ecranul... :cry: Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Pai a zis cineva in celalalt thread, incepi cu marcile care sint pe vestel (citez "Eurocolor, Watson, Teletech, Veryo, Seg" si adaug de la mine Westwood), vezi daca sint meniuri a la vestel si abia dupa aia rogi omu sa ti-l scoata din raft. Link spre comentariu
tv1 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Pai a zis cineva in celalalt thread, incepi cu marcile care sint pe vestel (citez "Eurocolor, Watson, Teletech, Veryo, Seg" si adaug de la mine Westwood), vezi daca sint meniuri a la vestel si abia dupa aia rogi omu sa ti-l scoata din raft.si in plus MAXWELL Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Am fost Vineri seara prin oras si din pacate nu am gasit nimic mai interesant decat 2 TV marca: MYRIA. Acum alta intrebare (ca se intrevede o combinatie ), care din cele 2 LCD-uri de mai jos ar fi mai bun: Am mai vazut LCD-uri mai ieftine in oferta de la Metro dar nu se intelege nimic din descrierea de pe catalogul online :cry: Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Evident Daewoo, îns? nu-l g?sesc pe net ca s? verific rezolu?ia ?i alte detalii, a? crede c? e gre?it trecut acolo, mai de grab? e vorba de 1366x768. Exist? totu?i monitoare cu rezolu?ia asta (1680x1050), dar mai scumpe.Ai trecut la lcd? Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 il da pe al lui la la bunici si isi ia LCD ! oricum nu cred ca rezista la tara un lcd ! la ce fluctuatii sunt acolo la prize... :sparge:Shatp ! choar daca e mai slab larezolutie aia bat campii cu Daewoo lor ! (stie cam prea multe in banii aia )si in plus e gresit modelul de TVla Daewoo !!! (e vorba de DLP22W4) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 il da pe al lui la la bunici si isi ia LCD ! M-ai prins si in plus e gresit modelul de TVla Daewoo !!! (e vorba de DLP22W4)D'asta nu-l gaseam eu pe net :bataieOare se vede bine pe TV-urile astea?? intreb pentru ca sincer nu ma pricep, habar nu am cum se vede.... Nu vreau super calitate (sunt constient ca nu o gasesc in banii acestia), dar nu as vrea sa se vada mai prost decat CRT-ul... TV-ul o sa il folosesc pe cablu (reteaua UPC analog, nu digital) si la vizionarea de filme dupa DVD-player. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 probabil ca Daewoo-ul se vede bine daca e reala rezolutia, dar am vazut cateva LCD-uri mai ieftine si nu imi placeau cum se vad ! e adevarat ca pe anumite programe se observa o diferenta (parca pe Realitatea TV care transmite in HD) sau la LCD-uri mai scumpe eu sunt mai taranus si prefer tot tubul la TV-uri ( la monitoare chiar e necesar LCD-ul) .cel mai simplu e sa mergi intr-un magazin mare unde sunt expuse cat mai multe LCD-uri si iti faci o impresie (sa fie cu imagini redate din DVD/PC , nu pe tuner) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum