MadRaper Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Am o nelamurire... Rezistentele sunt de 4.7ohm/5W deci prin legarea in serie paralel ar trebui sa aiba 4.7ohm/20w. Din ambele variante ar trebui sa iasa acelasi lucru, doar ca a doua e un fel de paralel serie. :)Este vreo diferenta intre cele doua feluri de a lega? Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Este vreo diferenta intre cele doua feluri de a lega? Niciuna. Diferenta de potential intre cele doua puncte intermediare este zero. In consecinta, curentul prin firul din fig. de jos este zero. Deci ori cu fir, ori fara fir, e tot aia.Cirip Link spre comentariu
MadRaper Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Mersi de raspuns, asa imi iesea si mie din calcule dar am zis mai bine sa intreb Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Totu?i a doua variant? e mai sigur?, de aceea se recomand? ?i la difuzoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum