Vizitator SilviuP Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Am nevoie pentru un proiect de licenta de o schema de invertor 12Vdc/220Vca-50Hz.Problema e ca imi trebuie la o putere de 1Kw sau mai mare. As aprecia ajutorul oferit.Mai am o intrebare am incercat si eu sa fa schema ta cu multisim 11 si nu gasesc ADC0831, cum ai adaugat-o sau ai facut-o doar asa pentru schema, eu vreau sa fac si o simulare a circuitului. Link spre comentariu
Ashky Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Am folosit un PIC16F685 si am renuntat la adc-ul ala, am folosit 2 adc-uri interne, unul ptr monitorizarea tensiunii la iesire (RA0) si unul ptr monitorizarea tensiunii bateriei (RA4).Singura chestie e ca nu functioneaza partea cu comparatoarele, e o greseala in schema.Poate o vede careva, eu nu am reusit sa o gasesc.Mai jos ai tot proiectul in stadiul in care ajunsesem cu el, considera-l un punct de plecare nu un proiect terminat.Am renuntat la varianta asta ptr ca nu mi se pare economica.O sa modific (cand voi avea timp) schema sa folosesc pwm intern la frecventa mare sa obtin 230v cc din care sa fac 230 ca, ideal cu sinus pur.I felul asta scap de monstrul de transformator (maaare si scump). Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 La schema prezentata mai jos trebuie adaugat un filtru dupa transformator si evident ibunatatita cu niste diode transil de 15V intre surse si grile, vezi viewtopic.php?f=41&t=45688 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum