Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Low Noise Variable Gain Amplifier

GooD of BaSS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

2

• GooD of BaSS

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce rol are BIT0 din fig.1 ca nu-mi dau seama :limb: , nu cred ca se comporta bine cand se schimba BIT3, dar ma rog odata setat probabil merge bine.Iti propun altceva, folosesti in microcontroler cu 8pini, si 1 PGA(8pini) (programable gain amplifier), pga-urile deobicei au 8 nivele de amplificare. Masori cu ADC-ul intern de la MCU o tensiune si comanzi PGA-ul prin SPI.

Link spre comentariu

da si eu m-am intrebat acelasi lucru despre bit 0 ,dar ma gandesc ca nu cumva sa nu fie conectati pinul 17 si 19 ca in figura si sa fie pin 19 cu rezistenta si pin 17 la out ,daca nu cumva e sigur asa si bit 3 e cam dubios ....schema merita incercata e tare simplu de realizat, cat despre piese cele doua ci nu am idee cat costa dar sigur n-or fi vreo avere . o sa fac montajul si o sa postez rezultatele . astept in continuare pareri despre schema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări