Vizitator catalin200702 Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 salut la toata lumea!in urma dezmembrarii unui traf dintr`un mag` a rezultat traful acela!il folosesc sa alimentez in letcon de 12 Vin seara asta s-a cam incins traful iar dupa ce am l`am scos din priza si l`am bagat iar a inceput sa faca niste zgomote ciudate...ma intreb ce ar putea sa fie....s`o fi topit ceva prin el?? :cry: Link spre comentariu
Vizitator catalin200702 Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 nu`mi raspunde nimeni>??? :cry: Link spre comentariu
marianjoita Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 nu`mi raspunde nimeni>??? :cry:-ar putea sa se fi dus izolatia sarmei, datorita incalzirii Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 in afara de acele zgomote "ciudate" se incalzeste tare?pune-l in priza cateva minute si daca se incalzeste scoate-l repede afara Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 rebobineaza-l si sigur se rezolva Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 salut la toata lumea!in urma dezmembrarii unui traf dintr`un mag` a rezultat traful acela!il folosesc sa alimentez in letcon de 12 Vin seara asta s-a cam incins traful iar dupa ce am l`am scos din priza si l`am bagat iar a inceput sa faca niste zgomote ciudate...ma intreb ce ar putea sa fie....s`o fi topit ceva prin el?? :cry:a plecat in iad ,ce putere avea letconul?,sigur sa dus izolatia de la secundar si sunt spirele in scurt circuit,inainte de amai folosi un traf afla sau aproximeaza puterea sa ,din cite stiu eu traul ala are amperaj mic la infasurarea de 12vP=U*I ,U=TENSIUNEA,I=INTENSITATEA CURENTULUI Link spre comentariu
Vizitator catalin200702 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 letconu are 40 de W....am inteles ca s-ar putea sa fie duse diodele....dar eu cred ca e dusa izolatia....la cat de vechi e....cine stie cat o fi fost forjat....pt ca nu a mirosit a nimic....si era dus de mult lacul de pe el...... Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Incearca sa alimentezi traful in liber (fara sarcina) daca functioneaza ok asa atunci problema e cu letconul, daca totusi are acele zgomote sau se incalzeste inseamna ca trebuie rebobinat, si s-ar putea sa nu fie neaparat secundarul de vina de aceea desfa si infasurarea secundara si cea primara si rebobineaza-l la ce tensiune si curent iti doresti Asa zic eu ca rezolvi cel mai sigur problema. Mari@n. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Trafo de Majak TC-40-2 are urm?toarele date: - primarul ptr 220V cu priz? la 120V, între cosele 1-8 (120V - 27 Ohmi) ?i 1'-8' (100V), total cam 50 Ohmi, sîrm? de 0,2mm. - secundar dublu, între cosele 5-6 ?i 5'-6', 2x14,5V, 2x0,8 Ohmi, sîrm? de 0,6mm.- secundar nefolosit în schem?, între 7-7', 19V, 5 Ohmi, sîrm? de 0,3mm.- secundar bec, între 9-9', 5,4V, 0,8 Ohmi, sîrm? de 0,4mm.Puterea secundarelor e de 40W, conform ?i codului, miezul are circa 80W. Link spre comentariu
Vizitator catalin200702 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 l`am bagat in priza si liber si tot asa face....o sa incerc sa`i schimb diodele.....s-ar putea ca alea sa fie duse.... Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 In ce an a fost fabricat traful ala? 1960, ceeeevaaa?? Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Incearca-l fara diode. decat trafu singur si vezi daca mai face asa, daca da atunci e valabil ce am zis eu, adica trebuie rebobinat.Succes. Mari@n Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 In ce an a fost fabricat traful ala? 1960, ceeeevaaa?? Anii 70-80, în func?ie de model. catalin200702, nu merit? s?-l desfaci ptr rebobinare, findc? nu mai po?i s?-l ansambezi la loc. Oricum era slab ptr letconul acela. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum