Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparare componente P.C.

Lyvyutzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lyvyutzu

15

• Dr.L

5

• MifTy

3

• djdansmart

2

Top autori în acest subiect

Teapa mare si groasa se ia la unitati gata montate... :ras:

CORECT!Omule..cand il iei gata montat te ajunge mai putin pt ca baga toate resturile in ele...ce au ei mai mult pe stoc si nu se vinde! Daca vrei PC bun pt jocuri..fa-l din bucati!SURSA neaparat buna,4G RAM la 800..o placa de baza si video pe masura..!Daca nu tii cont de ceea ce iti recomandam..de ce ai mai postat? Inteleg ca ai un buget in care sa te incadrezi..dar nu neglija SURSA..placa de baza si placa video!Eu momentan am un X2 AMD doar 2G RAM/800Mhz SI placa Video de 256 seria 8600! Am jucat fara probleme cam orice joc iesit pana acum! Dar pe viitor vor apare jocuri care vor avea cerinte tot mai mari...
Link spre comentariu

Teapa mare si groasa se ia la unitati gata montate... :ras:

CORECT!Omule..cand il iei gata montat te ajunge mai putin pt ca baga toate resturile in ele...ce au ei mai mult pe stoc si nu se vinde! Daca vrei PC bun pt jocuri..fa-l din bucati!SURSA neaparat buna,4G RAM la 800..o placa de baza si video pe masura..!Daca nu tii cont de ceea ce iti recomandam..de ce ai mai postat? Inteleg ca ai un buget in care sa te incadrezi..dar nu neglija SURSA..placa de baza si placa video!Eu momentan am un X2 AMD doar 2G RAM/800Mhz SI placa Video de 256 seria 8600! Am jucat fara probleme cam orice joc iesit pana acum! Dar pe viitor vor apare jocuri care vor avea cerinte tot mai mari...
Pai eu am acum tot un AMD Athlon X2 4200+, 2GB ram , si un ati radeon 1gb . Dar acest pc este cumparat cu totul gata . Si nu mi-a facut probleme pana acum . Il am de 1 an este sigilat si mere perfect in continuare . Eu as zice ca daca le nimeresti le iei bune ;) . Mai ziceti-mi si mie un sistem pc gata facut cu procesor intel quad 2 core . Ms . astept raspunsuri
Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Pe ce placa de baza ? "No name" ca sa ti se umfle condensatorii intr-un an si jumatate? Si ca memoria lucreaza la viteza optima ? E cazul, de ex. intre placa x31 pe care ai amintit-o si cea x45 pe care ti-am recomandat-o... Ce memorie, "no name" si ea ?Hardul, ce specificatii are, in afara de capacitate? Esti sigur ca nu e un retur din garantie ? Esti sigur ca e dintr-o generatie recenta (performantele fiind net diferite...)Asta e si "reteta succesului", "gunoaie" cu un procesor relativ rapid, memorie multa si restul face... marketingul... :nebunrau:

Link spre comentariu

Pe ce placa de baza ? "No name" ca sa ti se umfle condensatorii intr-un an si jumatate? Si ca memoria lucreaza la viteza optima ? E cazul, de ex. intre placa x31 pe care ai amintit-o si cea x45 pe care ti-am recomandat-o... Ce memorie, "no name" si ea ?Hardul, ce specificatii are, in afara de capacitate? Esti sigur ca nu e un retur din garantie ? Esti sigur ca e dintr-o generatie recenta (performantele fiind net diferite...)Asta e si "reteta succesului", "gunoaie" cu un procesor relativ rapid, memorie multa si restul face... marketingul... :nebunrau:

Placa baza : Asus M2V-TVM-GB ; HDD : WDC WD3200AAJB-00TYA0 ; Ram : DDR2 667 Mhz ;Si as dorii sa imi ziceti piese de pc, amanuntite despre fiecare componenta sa fie cat de cat bune . Nu vreau nici ultimul ragnet si nici 'gunoaie' .
Link spre comentariu

Pai ziceai ca vrei Intel si asta mi se pare o placa de baza de AM :dans: D...

Asta este configuratia mea la momentula actual . Eu vreau alt pc . Ce nu intelegi ? . Vreau un pc sa fie cu procesor intel si placa de baza sa imi mearga procesor intel pe ia (procesor intel quad 2 core vreau sa iau) . Vreau sa imi spuneti toate componentele detaliat . ex.: Placa video Nvidia 9500 , 256 bit , 512 mb . Cam asa ceva vreau eu :da
Link spre comentariu

Eu zic ca doresti mai curand sa ti se zica "bravo" pentru alrgerea (deja...) facuta... :nas:

Nu l-am cumparat gata facut , dar vreau ca fiecare componenta a unui pc sa fie explicata amanuntit . Nu mi-am luat . Astept rasp .Ms. :d
Link spre comentariu

si tii cont de opiniile noastre sau le ignori?

O sa tin cont ;) . Dar vreau date specificate despre fiecare componenta di pc . Procesor vreau intel quad 2 core . Ram 4 gb .Video nvidia 8500gt . hard 500 gb , si ce mai are vreau sa fie specificate la acestea care sunt mai bune . O sa imi iau pe bucati ce o sa fac ...
Link spre comentariu

XP-ul nu poate adresa mai mult de 2-3 giga, a?a c? 4 sunt prea mult.

Corect ar fi: sistemele de operare pe 32 biti nu sunt capabile sa adreseze decat vre-o 3,5giga, dar sistemele pe 64 de biti pot foarte bine sa le acceseze (adica Windowx Xp 64biti, Vista 64biti, *nix 64biti, etc)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări