Lyvyutzu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Salut !!! As dorii si eu sa imi spuneti ce tip de procesor este mai bun amd sau intel si ce model . Cu ocazia de sarbatori poate prind si eu ceva mai bun . Eu vreau sa imi achizitionez un nou pc .As dori sa imi spuneti daca aveti si vreo preferinta de vreun pc mai bun ;) . Vreau sa imi mearga aproape toate jocurile noi (inclusiv GTA IV). Ma refer doar la unitate ca restul am eu ;) . Multumesc anticipat !!! Astept raspunsuri .salut Link spre comentariu
djdansmart Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Aici..parerile vor fi INTODEAUNA impartite! Depinde de ce bani dispui..daca nu ai foarte multi bani..merge bine si AMDX2!Sau un PHENOME..dar compara preturile!Daca ai bani destui..arunca-te la INTEL! Oricum sa bagi un 4G de ram pe el..si o placa video de 512 preferabil cu chipset Nvidia,o placa de baza buna..! Asta daca zici ca il faci pt jocuri!De altfel o sursa buna..conteaza foarte mult! Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Aici..parerile vor fi INTODEAUNA impartite! Depinde de ce bani dispui..daca nu ai foarte multi bani..merge bine si AMDX2!Sau un PHENOME..dar compara preturile!Daca ai bani destui..arunca-te la INTEL! Oricum sa bagi un 4G de ram pe el..si o placa video de 512 preferabil cu chipset Nvidia,o placa de baza buna..! Asta daca zici ca il faci pt jocuri!De altfel o sursa buna..conteaza foarte mult!Oricum vreau ceva cam la 2500 de lei . AMD X2 am akm . Eu vroiam mai performant . Alte oferte ... Link spre comentariu
UltimateW Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Noul procesor Intel i7 Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 daca e pentru joace e clar ca nu iti ajung 2500 lei. monitorul il pastrezi pe cel vechi sa inteleg .nu conteaza numai numarul de Gigei . foarte importante sunt frecventele de lucru ale procesorului video ale memorie video, si frecventa ale Ram-ului placa de baza GIGABYTE EP45-DS3 (sincer prefer ASUS)Procesor Intel Core2 Quad pe la 2500doua module de ram de 2048 fiecare (cred ca PC6400 ? )placa video ? nu stiu ce sa zic dar vezi frecvent procesrului (500-600 mhz si frecventa memorie 1600-1800)un hdd rapid cu 16-32Mb mem. bufero sursa serioasa, racire aaa si o placa de sunet (ca la asa sistem nu merita sa stai cu onbord-ul) este foaret important ca toate "jucariile" aste sa se inteleaga bine intre ele ca altfel nu faci nik. am compart doua sisteme (ceva mai vechiutze) : si a castigat ala care avea o configuratie mai slaba dar era foarte stabil in orice aplicatie si nu se incurca cu nik.Bafta si ai grija ce iti alegi ! baga un 3dmark in el ! Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 dac? e vorba de joace, placa video face aici legea!!deci, nvidia!!!da' tre ?i sistemul s? fac? fa?? la plac?!!deci, intel, zise Domnul, ?i nu uita de rami: bag? 4 gigi în dual channel, pentru XP, ?i... cât te ?ine punga pentru vista...intelul, dualcore la cea mai ridicat? frecven?? î?i permite buzunarul!!!hardul nu e foarte musai s? fie "gras", da' e musai s? ca?tige f?r? emo?ii la 100 de metri plat, ?i s? nu se fac? de râs nici la maraton!!! (traducere: nu e absolut? nevoie s? aib? capacitate mare, ci s? fie rapid ?i fiabil...)?i dup? aia... parc? te v?d cum te caini: frate, numai joace de kko în ultima vreme... da' cer 100 de giga de spa?iu liber pe hard, 2 gigi de ram, ?i au o grafic?... gen solitaire de win 3.11!!! Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Uitati ce am gasit eu la emag . Sa imi spuneti daca este bun de ceva ;) Model: Diablo Q Producator procesor: Intel Model procesor: Intel Core2 Quad Q9300 Frecventa procesor (GHz): 2.50, 6MB L2 Cache, 1333 MHz Front Side Bus Capacitate Hard-disc(GB): 500 Vitez? de rotatie (RPM): 7200 Interfata de conectare: SATA Produc?tor placa de baza: Intel Model placa de baza: DG31PR Chipset placa de baza: Intel? G31 Express Capacitate memorie(MB): 4096 Tip memorie: DDR2 Frecventa memorie(MHz): 667 Interfata grafica integrata: Nu Model Interfata grafica: N9600GSO Memorie interfata grafica: 768 Conectare interfata grafica: Pci-Express Sistem de operare: Microsoft Windows Vista Home Premium Unitate optica: DVD?RW Dual Layer Interfata de sunet: Realtek ALC888 Interfata de retea: Realtek RTL8111-GR 10/100/1000 Porturi: 1 x Parallel port - 1 x PS/2 Keyboard 1 x PS/2 Mouse, 8 x USB 2.0 ports, 1 x RJ45 LAN Jack Carcasa: ATX 400W Mouse: Da, PS2 Tastatura: Da, PS2 Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Frecventa memorie(MHz): 667prea inceata,baga la memorie ceva de 800mhz cu cas4(latenta)Carcasa: ATX 400Wnu baga o chinezarie de sursa,ca daca ti-ar buli un sistem de 20 de mil,ar fi cam nasolbaga 2-3 mil in sursa,ia ceva fortron,sau daca ai bani,enermax -500w ajungsi ca hdd,mai bine ia ceva de 640gb,cu 1 platan-se misca ceva mai repede Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Am mai avut,vazut eu pc-uri . Dar cu sursa nu are rost . Acum nu oi avea eu ghinionul asta Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Eu ma mai interesez de pc-uri . Dar cu sursa nu are rost . Acum nu oi avea eu ghinionul asta :Paa deci te bazezi pe noroc ! pai asa iti poti lua un 386 ca poate ai noroc si nimeresti un Pentium CoreDuo. am avut super sursade 70 lei bucata si a pocnit ca o gogoasa dupa 2 luni, in cateva zile au luat una noua de la garantie care vad ca merge si acum (un an si ceva) dar am avut noroc ca nu am "belit" placa de baza. nu mai bine iti iesi o sursa mai buna daca tot dai atatia banisori . MERITA !!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 la 70 de lei e pocnitoaremai pocnitoare decat pocnitoarele care se vand si la bucata sunt pocnitoarele care se vand cu carcase(fara-nume) Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Eu NU sunt DE LOC jucaret, daca ar trebui insa sa-mi faca o configuratie, asi alege: -placa de baza Intel http://www.clubic.com/shopping-335594-0-intel-dg45id.html -Procesor Core 2 Duo E8500 http://www.rue-montgallet.com/prix/75012/details/141421/INTEL-Core-2-Duo-E8500-3-16Ghz-BOX/ -Hard disk HD Caviar Blue 640 Go http://www.rue-montgallet.com/prix/75012/acheter/185341/WD-640Go-S-ATA-II-16Mo-Caviar-Blue/ -Memorie 4Go PC8500 de marca, de ex. asta: http://www.rue-montgallet.com/prix/75012/acheter/149621/G-Skill-PC8500-4Go-DDR2-PK-2x2Go/ -DVD Pioneer DVR-215 http://www.rue-montgallet.com/prix/75012/acheter/149941/Pioneer-DVR-215/ - Alimentare de calitate, dar mai ales SILENTIOASA Restul, placa grafica, sunet mai bun, Wi-Fi si eventual tuner TV, le poti lua su dupa aceea, cand mai strangi bani Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Eu vreau o unitate intrega nu din bucati :P . Imi iau tzeapa mare daca o fac din bucati . Oferte....!? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Teapa mare si groasa se ia la unitati gata montate... Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Teapa mare si groasa se ia la unitati gata montate... Cum adica se ia tzeapa ?Pai daca iau piese separat ma ajunge la 4000-5000 asa ca mai bn iau una montata . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum