Vizitator mik23n2 Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 salutare ! va rog imi poate spune cineva de unde pot cumpara un RIB ? Radio Interface Box pt statiile motorola? mai exact am o statie motorola cm140 pt taxi si vreau totul (cablu de date soft cd) si ce mai contine RIB-ul asta... ca sa o pot conectape calculatorul meu....Am fost si prin Iasi sa ma interesez, la cei care se ocupa cu service de statii , dar fug ca arsi cand aud ca vreau sa achizitionez asa ceva...Va multumesc si astept raspunsurile voastre(MA REFER SA POT CUMPARA DIN ROMANIA , CA AM VAZUT SI EU PE NET DE VANZARE , DA NU POT COMANDA... FIIND DIN RO) Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Interfata se poate construi insa softul este problema.Motorola are softul licentiat si cei care l-au cumparat nu-l dau. Link spre comentariu
Flor Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Eu m-am dus la o banca- nu ii dau numele ca sa nu ii fac reclama gratuita- si dupa buna ziua/buna ziua am zis ca vreau sa imi faca un card de debit cu care sa cumpar de pe net. Am semnat niste hartii si a durat cateva zile pana sa primesc cardul...Dupa ce l-am avut fizic in mana m-am inscris la PayPal -evident prin net-. Aici a mai durat pt ca ei m-au verificat trimitand un cod de activare la banca emitenta a cardului. Dupa ce l-am primit l-am introdus si cumpar de peste un an, inclusiv dupa licitatii de pe e-bay.Sunt unii care nu vor sa trimita in Ro. Mai ales ca nu am prea multe tranzactii facute si nici vechime prea mare. Dar mi-am incercat norocul si le-am scris incercand sa ii conving ca sunt om serios, care plateste. Unii au acceptat, altii nu. Pana la urma, e dreptul lor. Daca a fost nu, netul e mare. Si sapand am gasit .. Ca sa nu fie probleme -hakeri- ma uit cat costa produsul+transportul. Sa zicem 4,2+5,1$. Ma duc la banca si bag un total rotunjit de 10$. In lei tramvai, adica ron.Am mare grija ca dupa plata sa imi ramana in cont doar cativa firfirici, maxim 1$. Asa ca hakerul, chiar daca imi intercepteaza tranzactia, nu are ce sa imi ia..Evident ca banca imi calculeaza cursul BNR+ comisioanele ei, adica 3% la tranzactie+cel de intretinerea contului+..beep.. sa ii ia, dar asta e...PS. Antireclama fara nume. Evita banca care are firma mama in Franta. Si eu si altii nu am putut face nimic cu cardurile emise de ei. Am platit comisoanele de pomana....mama lor Link spre comentariu
Vizitator mik23n2 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 sa revenim:)... vinde cineva RIB? pt motorola cm140 ,gm300,gm340 etc Link spre comentariu
Vizitator danyelitos Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 un rib pe la noi nu costa doar 10 usd tu iei doar o chinazerie ieftina si asa cum ti s-a mai spus ai nevoie si de soft . dar ce vrei sa programezi la ea ? frecvente ? ca nu cred ca te muti in fiecare luna de la un dispecerat la altul ? [email protected] dc vrei sa vb Link spre comentariu
Vizitator mik23n2 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 simplu sa mi scot blocajul noaptea de pe statie si ziua sa l pun inapoi Link spre comentariu
Vizitator fejlong Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 salut.sunt si eu taximetrist din Mures.am eu rib de vanzare daca mai sunteti interesat.Ma gandesc ca va referiti la beep,asta vreti sa scoateti noaptea.stima Link spre comentariu
dumy1961 Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 te pt ajuta si cu soft si cu interfata Link spre comentariu
yo9how Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Credeti ca din 2008, de atunci este deschis topicul si pana in 2011, omul nu si-a rezolvat problema?! Link spre comentariu
dumy1961 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 scuze!nu m-am uitat la data postarii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum