Vizitator cristinel Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 salut am si eu problema cu un vecin in fiecare seara ma streseaza cu muzica si galagia si vreau sami fac o antifonare eu stau la etajul 4 el la 3 ce as putea sa pun pe sub parchet? Link spre comentariu
anton Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 sa suni la politie sau sa-i bagi superglue in clanta, sa-i dezumfli rotile la masina etc... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 9, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Nu cred ca poti obtine o antifonare buna. Mai usor ar fi ca cel care face galagie sa-si faca o camera antifonata Link spre comentariu
tranzistor Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Mai bine ne intrebai cum sa faci sa i bulesti statia,ca ar fii ceva metode... nu ai cum sa obtii o antifonare perfecta doar izoland parchetu,trebuie izolat si tavanu vecinului,si peretii tai si ai lui....ca vibratiile se propaga peste tot...Concluzie:ori aplici solutia lu anton sau a mea sau vorbesti cu vecinii Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Îi sco?i siguran?a general?, dac? e din aia ceramic?, îi tragi una cu ciocanul s? nu o mai poat? folosi. Sau îi pui o garnitur? de clingherit grafitat, care conduce tensiune dar nu ?i curent destul. La siguran?ele astea noi, automate, î?i trebuie ceva dexteritate ca s? i-o strici, po?i de exemplu s?-i bagi superglue în ea, deconectat?, dup? ce se culc?, pîn? diminea?a va fi beton. Aten?ie s? folose?ti o m?nu?? electroizolant?, c? lipiciul e lichid ?i conduce tensiunea. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 O inundatie buna in baie si-i vei strica buna dispozitie si cheful de a asculta muzica pentru catava vreme... Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 dai foc la usa sau i`a un ciocan rotopercutor , punei un spit sau o dalta in varf , pui o bucata de lemn sau mai mutle pe parket si dai in ele pana ii cade lustra in cap , eventual sari prin casa la 2 noaptea exact unde doarme el sa il bagi in panica . Daca vine el la tine la usa cu scanal bagal in casa si rupei mainiile ca sigur nu mai poate da volum Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Ideia logic? e ca tembelul s? nu ghiceasc? cine-i vrea r?ul, s? cread? c? tot blocul e contra lui, altfel variantele cu b?taia, inunda?ia, care au o surs? clar?, nu sînt bune, pot creea situa?ii nepl?cute legal ?i nu cred c? cristinel vrea s? se complice. Trebuie convins ciobanul c? î?i face singur r?u dac? deranjaz? vecinii ?i metodele discrete, gen James Bond sînt de preferat. icon_axe Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 De ce sa nu ghiceasca ? Nimic nu e mai bland si intelegator decat un manelist terorizat... Link spre comentariu
tranzistor Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 hai ca sunteti tari,da saracu om tot teroziat de manelistu ala samane Link spre comentariu
anton Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 daca poti face sa aibe curent continuu la prize e perfect Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Sau 380V, cu avantajul ca vina va pica in acest caz pe compania de electricitate... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Astea sînt cazuri mai grave, c? se las? cu anchete ?i poli?ie, plus judecat?. V-am mai spus, metodele discrete sînt mai bune. Ca s? aib? 380 la prize ar trebui s? tai firul de nul al blocului, ceea ce nu e indicat dac? nu ai echipament special, ?i înseamn? s? distrugi cam tot ce func?ioneaz?, la to?i vecinii. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 sa faci treaba mare pe presul de la usa ... si apoi sa i'l lipesti pe usa ... eu asa am facut si nu mai am probleme Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 sa faci treaba mare pe presul de la usa ... si apoi sa i'l lipesti pe usa ... eu asa am facut si nu mai am probleme Da, merg ?i metodele din b?trîni l?sate. :smt102 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum