Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wireless PC to Laptop

kappy

Postări Recomandate

Vreau sa imi configurez reteaua wireless astfel incat sa pot intra de pe laptop pe net prin intermediu PC-ului(care are o placa wireless si in acelasi timp este legat la net prin cablu)...am reusit sa o configurez cand aveam alt provider de internet...acum sunt cu "iu-pi-si" ...am reusit sa fac o retea ad-hoc intre pc si laptop dar netul nu merge... Stie cineva ce setari trebuie sa fac sa functioneze?PS:va rog nu pomeniti de router ca nu am bani :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappy

5

• MifTy

3

• Blind

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Sunt vreo 6 topicuri pe aceeasi tema...mai folositi si search-u' din cand in cand!

am cautat si ce am citit nu m-a lamurit ...inca nu stiu sa configurez reteaua...ce ip;subnet mask;default gateway;DNS... trebuie sa folosesc ca sa pot intra pe net de pe laptop legat prin wireless la un PC(PC-ul este legat prin modem la net si are la randul lui placa wi-fi) ?
Link spre comentariu

Pune DHCP si il lasi sa se spele pe cap cu configurarea retelei...E cea mai bune solutie in cazul unei masini Micro$$oft, intr-un network simplu...

am incercat si asa, cu DHCP...isi ia IP la nesfarsit si nu se face conexiunea...daca am pus IP din clasa 192.168.0.x....merge reteaua dar nu pot sa ma conectez la net...mentionez ca am bifat optiunea "share internet connection"alte idei? :d
Link spre comentariu

caut? wingate sau winproxy... dac? nici cu ?lea nu merge, pune de-un router f?cut dintr-un p2, ceva, la care adaugi stickul usb2wireless "s? dai net" la laptop...chit c? ar fi mai cu?er s? discu?i cu tov.... ???... mo? cr?ciun s?-?i aduc? un router wireless... între 130 ?i vre-o 400, cât (îl) ?ine punga... :da

Link spre comentariu

mda, dar asta o s?-l conving? c? nu ?ine cu cârpeli: tot routerul wireless e cel mai bun ?i mai u?or de setat!!!

vreau sa aflu ce mi-am propus mai mult din ambitie(incapatanare)..pentru ca am reusit odata(cu un alt provider)...stiu ca nu e imposibil...si vreau sa ii dau de capat cu orice pret... :d nu e foarte necesara aceasta conexiune...nu as da bani pe router pentu ca nu-i chiar accesibil la situatia mea financiara.. ce ramane de facut...sa stam de vorba cu unchiul gogu' sa vedem daca ne poate da mai multe informatii despre DNS-uri ...MAC-uri...IP-uri si altele...si bineanteles sa asteptam idei noi de la membrii acestui forum care au exp. cu retelele wi-fi (ad-hoc) mult respect, Cipri
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări