mely17 Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Am facut doua kituri cu integratul TDA1111, lam alimentat cu +-/15.8V 6A, si din pacate nu functioneaza cum trebuie, adica la volum voarte mic merge bine, dar daca dau un pic mai tare incepe sa distorsioneze urat!!! Ce ar putea fi problema? Oare acei 1.8V in plus ar fi de vina?Postez si datasheetul ca sa nul mai cautati!Multumesc, Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Neadaptare de impedan?? la intrare, sau semnal prea puternic. Adev?rul e c? a fost folosit mai mult cu alimentare simpl? ?i ie?ire prin condensator, prin tv-uri. Link spre comentariu
mely17 Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Neadaptare de impedan?? la intrare, sau semnal prea puternic. Adev?rul e c? a fost folosit mai mult cu alimentare simpl? ?i ie?ire prin condensator, prin tv-uri.Semnalul nu e prea puternic (cred eu pentru ca ii dau semnalul de la PC)!!! Cum imi dau seama daca nu este adaptat de impedanta la intrare?Multumesc, Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Depinde, poate s? fluiere, s? gîjîie... Totu?i din descriere, mai de grab? e semnalul mare. Încearc? un divizor pe intrare, dintr-o rez serie de 10k ?i una paralel de 47k ?i dac? merge mai bine te po?i juca ?i cu alte valori. Sau pui un semireglabil de 50k. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum