SHADYYY Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Salut all,Am reusit sa fac un programator paralel Wilem dar cind am ajuns la circuitul CD 4014 (8-Stage Static Shift Register) mi-a fost imposibil sa mai inaintez in proiect , de aceia va rog ca cineva care poate sa ma ajute in procurarea lui , la mag.online Cone. si Mivar...nu le am gasit poate eventual primesc o adresa care sa aiba acest CI , sunt bine venite si eventualele echivalente.Multumesc anticipat. :cry: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 8, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Vezi ca pe forum este o sectiune numita MAGAZINE Link spre comentariu
SHADYYY Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Tocmai aici sta problema , am accesat toate adresele acelea si nici unul nu ofera ce solicit eu. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Ia vezi pe la magazinele astea ce apar daca cauti cu google dupa "CD4014" , dar se gaseste si la altii , numai tu nu ai gasit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum