Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

letconuri stricate

gimsys

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• lorik199

2

• gimsys

2

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

am 2 letconuri la care s-au ars rezisentele unul este tip pistol altul normal , ce se poate face cu ele , montaje etc ?

poti folosi cablurile de alimentare si varfurile daca sunt de calitatesau poti face rezistente din nichelina dar nu merita efortul
Link spre comentariu

dac? sunt de marc?, nu frec?ii chineze?ti, merit? s? cau?i piese de schimb, c? se g?sesc!!!dac? sunt chineze?ti... repar?-le, dac? vrei, dar mai bine iei altu'/altele...eu am schimbat rezisten?a unui letcon chinezesc pentru c? aveam nevoie de un "cu?it fierbinte", ?i asta era cea mai ieftin? solu?ie s? ob?in unu'...

Link spre comentariu

dac? sunt de marc?, nu frec?ii chineze?ti, merit? s? cau?i piese de schimb, c? se g?sesc!!!dac? sunt chineze?ti... repar?-le, dac? vrei, dar mai bine iei altu'/altele...eu am schimbat rezisten?a unui letcon chinezesc pentru c? aveam nevoie de un "cu?it fierbinte", ?i asta era cea mai ieftin? solu?ie s? ob?in unu'...

problema e ca am cautat rezistente la magazine online pe net dar n-am gasit
Link spre comentariu

problema e ca am cautat rezistente la magazine online pe net dar n-am gasit
stiu eu un site cu rezistente pt letconuri dar nu postez aici sa nu se considere reclamadaca vrei da-mi pm
Link spre comentariu

io ?ineam minte c-aveau la dioda, la mine în constan?a... pân? mi-am adus aminte s? iau, a trecut ceva vreme!!! :rade: poate g?si?i ?i voi la magazinele "cu geamuri" din localitatea voastr?... bineîn?eles, bucure?tenii sunt ruga?i s? dea o rait? pe maica domnului!!! :ciuda:lorik, tehnoelectric, cumva??? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări