gimsys Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 am 2 letconuri la care s-au ars rezisentele unul este tip pistol altul normal , ce se poate face cu ele , montaje etc ? Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 am 2 letconuri la care s-au ars rezisentele unul este tip pistol altul normal , ce se poate face cu ele , montaje etc ?poti folosi cablurile de alimentare si varfurile daca sunt de calitatesau poti face rezistente din nichelina dar nu merita efortul Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 dac? sunt de marc?, nu frec?ii chineze?ti, merit? s? cau?i piese de schimb, c? se g?sesc!!!dac? sunt chineze?ti... repar?-le, dac? vrei, dar mai bine iei altu'/altele...eu am schimbat rezisten?a unui letcon chinezesc pentru c? aveam nevoie de un "cu?it fierbinte", ?i asta era cea mai ieftin? solu?ie s? ob?in unu'... Link spre comentariu
gimsys Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 dac? sunt de marc?, nu frec?ii chineze?ti, merit? s? cau?i piese de schimb, c? se g?sesc!!!dac? sunt chineze?ti... repar?-le, dac? vrei, dar mai bine iei altu'/altele...eu am schimbat rezisten?a unui letcon chinezesc pentru c? aveam nevoie de un "cu?it fierbinte", ?i asta era cea mai ieftin? solu?ie s? ob?in unu'...problema e ca am cautat rezistente la magazine online pe net dar n-am gasit Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 dac? sunt de marc?, nu frec?ii chineze?ti, merit? s? cau?i piese de schimb, c? se g?sesc!!!dac? sunt chineze?ti... repar?-le, dac? vrei, dar mai bine iei altu'/altele...eu am schimbat rezisten?a unui letcon chinezesc pentru c? aveam nevoie de un "cu?it fierbinte", ?i asta era cea mai ieftin? solu?ie s? ob?in unu'...problema e ca am cautat rezistente la magazine online pe net dar n-am gasitstiu eu un site cu rezistente pt letconuri dar nu postez aici sa nu se considere reclamadaca vrei da-mi pm Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 io ?ineam minte c-aveau la dioda, la mine în constan?a... pân? mi-am adus aminte s? iau, a trecut ceva vreme!!! poate g?si?i ?i voi la magazinele "cu geamuri" din localitatea voastr?... bineîn?eles, bucure?tenii sunt ruga?i s? dea o rait? pe maica domnului!!! :ciuda:lorik, tehnoelectric, cumva??? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Poate gasiti ce aveti nevoie aici.http://www.conexelectronic.ro/produse.php?id=98 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum