GooD of BaSS Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 ce difuzoare pana in 20w stiti cu spl mai mare de 100dB stiti, din cate am auzit la astfel de difuri se folosesc membrane din in sau nu mai stiu ce planta multumesc Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Habar nu ai ce vorbesti si nici nu ma obosesc sa iti explic din moment ce nici tu nu te-ai obosit sa citesti un pic pe forum. BLOCAT Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Bun, Am lamurit problema.In principiu, omul vrea un difuzor de chitara cu o fidelitate cat mai inalta si putere 20W care va fii amplificat cu un amplificator pe lampi.Sariti cu oferte. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 lamureste problema intr-un post nu pe pm, ca sa inteleaga si altii care s-au uitat si l-au vazut inchis dintr-un motiv aiurea !bafta ! Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 In principiu, omul vrea un difuzor de chitara cu o fidelitate cat mai inalta si putere 20W care va fii amplificat cu un amplificator pe lampi.Eu zic ca problema a fost lamurita Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Decembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2008 pe pm s-a lamurit problema redeschiderii topicului Link spre comentariu
felixx Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Ceva de pe aici? http://www.aleacousticsusa.com/catalog/ Link spre comentariu
fcon Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Ceva de pe aici?http://www.aleacousticsusa.com/catalog/La sume intre 2000-16000 dolari? ... dar au, poate (cum zic ei), ... "the best materials in the world"... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum