alexutu Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 de curand am asamblat un pc model mai vechi.l-am luat de la un prieten ce il tinea ca defect , fusese la un service si ma rog ii se spusese ca are placa de baza arsa.am cumparat o placa de baza compatibila si l-am asamblat.totul bun si frumos pana la instalarea windows. imi buteaza normal. imi cere sa formatez hdd .dupa ce o fac incepe copierea windowsului pe hdd. ce face merge ce merge si se opreste la diferite fisiere pe care nu le poate copia. nu inteleg de ce.am incercat deja 2 windowsuri. am cumparat un dvd rw nou.in concluzie nu mai stiu ce pot face.dk credeti ca ma puteti ajuta in vreun fel in situatia asta :cry: Link spre comentariu
Vizitator stefbv Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Salut,Incearca sa schimbi memoriile - RAM. Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Schimba hdd, memoriile faceau figuri inca de la inceput daca era ceva.Am patit chestia asta cu un pc al unui prieten. Imi mergea sa instalez doar win xp sp1, daca incercam sa instalez sp2..dadea coltu' Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Pune o "panglica" 80 de fire pentru HD... Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 E procesor pe socket A, cumva? Posibil sa fie ciobit.Baga un cd bootabil cu memtest. Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 multam mult. dupa multa straduinta si schimdat majoritatea componentelor am descoperit buba.era vorba de memorie.am facut un test de memorie si a iesit ca nu e ok,desi initial o recunostea(ciudat).am schimbat-o si a mers.multumesc inca o data. as putea sa ii fac ceva la memorie ca sa o fac sa mearga sau e ceva irecuperabil.ma gandeam sa o spal cu dero -poate face ceva scurt -sa o las la uscat si sa o incerc dinou.ar putea merge? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Daca e plina de jeg, eventual, dar cel mai probabil e ca va trebui spalata cu esenta de pubela... Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 am si am spalat memoria respectiva si ghici. ......merge -am pus-o in al doile-a slot si merge oarecum dar imi vede toata memoria la 333 mhz in loc de 400mhz.am bagat un tester de memorie si imi apare ok pana la un moment dat. separat dk o pun nu iese bine la testu de memorie. am scoso ,ma gandesc sa nu imi afecteze tot sistemu........... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 pai placa de baza ruleaza la fsb200? vezi in biosdaca ruleaza la 166,atunci memoria e tinuta la 333mhz Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 dk las doar memoria buna, imi aparte in bios la 400mhz, dk le pun amandoua 333mhz, desi sunt identice modulele.risc ceva cu modulu asta? Link spre comentariu
AerosouL Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Panglica de la CD-Rom sau HDD, apoi RAM cu sanse mai mici. De asemenea nici cd-ul nu cred ca e "intreg".. posibil sa fie zgariat?! Link spre comentariu
alexutu Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 multumesc pt raspunsuri-am dat de buba, e vorba de ram care nu mai vrea sa mearga la 400mhz, merge la 333mhz. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 în cazul t?u a fost ramul, dar exact aceea?i problem? se ive?te ?i când e vre-o panglic? de hdd dubioas?, sau hdd-ul pe duc? (sau prost parti?ionat/formatat), sau cu jumperii pu?i aiurea...?i mai sunt ?i cazuri de surs? care "merge în hopuri"... te treze?ti cu bsod sau reboot când ?i-e lumea mai drag?!!!...s-ar putea ?i s? fi cump?rat placa de baz? degeaba, dac? amicul considera sistemul defect din acela?i motiv!!!... Link spre comentariu
alexutu Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 dap,placa de baza era buna ,am vandut-o la cineva si ii merge bn, fara probleme, chpsetu se incingea f tare, dar era din cauza ramului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum