Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

disperare cu un pc

alexutu

Postări Recomandate

de curand am asamblat un pc model mai vechi.l-am luat de la un prieten ce il tinea ca defect , fusese la un service si ma rog ii se spusese ca are placa de baza arsa.am cumparat o placa de baza compatibila si l-am asamblat.totul bun si frumos pana la instalarea windows. imi buteaza normal. imi cere sa formatez hdd .dupa ce o fac incepe copierea windowsului pe hdd. ce face merge ce merge si se opreste la diferite fisiere pe care nu le poate copia. nu inteleg de ce.am incercat deja 2 windowsuri. am cumparat un dvd rw nou.in concluzie nu mai stiu ce pot face.dk credeti ca ma puteti ajuta in vreun fel in situatia asta :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

6

• Blind

1

• Spitfire

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Schimba hdd, memoriile faceau figuri inca de la inceput daca era ceva.Am patit chestia asta cu un pc al unui prieten. Imi mergea sa instalez doar win xp sp1, daca incercam sa instalez sp2..dadea coltu'

Link spre comentariu

multam mult. dupa multa straduinta si schimdat majoritatea componentelor am descoperit buba.era vorba de memorie.am facut un test de memorie si a iesit ca nu e ok,desi initial o recunostea(ciudat).am schimbat-o si a mers.multumesc inca o data. as putea sa ii fac ceva la memorie ca sa o fac sa mearga sau e ceva irecuperabil.ma gandeam sa o spal cu dero -poate face ceva scurt -sa o las la uscat si sa o incerc dinou.ar putea merge?

Link spre comentariu

am si am spalat memoria respectiva si ghici. ......merge -am pus-o in al doile-a slot si merge oarecum dar imi vede toata memoria la 333 mhz in loc de 400mhz.am bagat un tester de memorie si imi apare ok pana la un moment dat. separat dk o pun nu iese bine la testu de memorie. am scoso ,ma gandesc sa nu imi afecteze tot sistemu...........

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

în cazul t?u a fost ramul, dar exact aceea?i problem? se ive?te ?i când e vre-o panglic? de hdd dubioas?, sau hdd-ul pe duc? (sau prost parti?ionat/formatat), sau cu jumperii pu?i aiurea...?i mai sunt ?i cazuri de surs? care "merge în hopuri"... te treze?ti cu bsod sau reboot când ?i-e lumea mai drag?!!!...s-ar putea ?i s? fi cump?rat placa de baz? degeaba, dac? amicul considera sistemul defect din acela?i motiv!!!...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări