SirRoger Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Salut,Ma poate ajuta cineva cu un scan la articolul:Electrostimularea, Tehnium 4 , 1984, p10 , Pascu, Valentin fiz. Sau poate are cineva o schema mai buna.Multumesc mult! Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Pt. junior Iti multumesc foarte mult ! Mai am o rugaminte, as vrea sa-mi trimiti si descrierea completa, daca nu-ti cer prea mult.... Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Imi poate spune cineva cum pot produce un semnal de formacelui din atasament ?Multumesc. Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Uite aici revista completa : http://rapidshare.com/files/170747390/T ... 4.rar.html PS: MAi multe reviste gasesti pe http://www.tehnium.org , complet legal . Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Multumesc. Revista am descarcat-o.Acum ma intereseaza sa stiu cum pot genera un semnal de formacelui de mai sus. Link spre comentariu
Adierea Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Semnalu se poate realiza cu un generator de functii cu posibilitate de editare pe PCEu am un PCG 10 il gasesti sub forma dezasamblat la conexelectronic Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 "Suprafete egale" inseamna sa nu ai componenta continua. Un condensator sau un transformator pus pe semnal rezolva sceasta problema. Link spre comentariu
Adierea Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Acolo este vorba de semnalu care este in imagine nu egalizarea suprafetelor negativa si pozitiva .Ceva mai simplu ca idee arfi schema ,dar trebue adaptata pentru forma semnalului . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum