Administratori Badman Postat Decembrie 5, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 5, 2008 mai jos Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 5, 2008 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 5, 2008 aici era :( Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Dac? sco?i am?rîta aia de pseudo protec?ie, e full MOSFET. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 5, 2008 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 5, 2008 aia am lasat-o acolo de jmejer ca sa nu zica lumea ca nu e bun ca e full mosfet :daare 8 perechi de finali Link spre comentariu
EmyRulz Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Cam multe diode. Care e treaba cu ledul ala in serie cu sursa de curent din coada diferentialului, ca nu vad ce rol are? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 5, 2008 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Maine postez si lista de componente. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 schema e de la MARCHAND. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 6, 2008 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Da, se vede cine cunoaste Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Daca faci kit sa spui ca am vreo 2 ani de cand vreau sa fac un amplif total mosfet !!! Link spre comentariu
Vizitator fojica Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 ceva detalii noi despre schema cu pricina ? Link spre comentariu
wood Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 un link descarca Marchand PM224 Manual de aici http://www.diyaudio.com/forums/showthread/t-51161.html poate e aceeasi scema Link spre comentariu
Vizitator yalcin Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Da!!! Este o idee buna! Un nou kit sau macar PCB-ul pentru acest amplificator!Deja ma gandesc la electrolitici Black Gate si rezistori de la Holco, etc.! Patru cablaje pentru mine! Rezultatul este similar cu cel al lui aem6005(sjackson-David Tilbrook) sau mai bun?Repede cablajele! Link spre comentariu
Vizitator Transporter_k2 Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 da dar bass-ul pe final de MOSSFET este slab fatza de finali pe tranzistori :werg Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Si MOSSFET e tot tranzistor ! Iar eu n-am observat sa fie mai slab cel pe mosfet. Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 da dar bass-ul pe final de MOSSFET este slab fatza de finali pe tranzistori :werg Pe ce te bazezi cand faci observatia asta stiintifica ?... trecand peste faptul ca tu trebuia sa stii ca tranzistorele sunt de mai multe tipuri : Fet , Mosfet , Bipolare sau TUJ (adica tranzistor unijonctiune) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum