overdrive Postat Martie 28, 2005 Partajează Postat Martie 28, 2005 Daca are cineva update-uri de Eagle il rog sa ma anunte . Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Martie 28, 2005 Partajează Postat Martie 28, 2005 Daca are cineva update-uri de Eagle il rog sa ma anunte .Te referi la altceva decat asta? Link spre comentariu
overdrive Postat Martie 28, 2005 Autor Partajează Postat Martie 28, 2005 Le-am luat deja pe alea.Thanks oricum! :wink: Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 Le-am luat deja pe alea.Thanks oricum! :wink:Atunci la ce te referi!? Link spre comentariu
overdrive Postat Martie 29, 2005 Autor Partajează Postat Martie 29, 2005 Daca are cineva capsule deja facute ptr cablaj.Imi este cam lene sa fac -adica nu am timp... :wink: Mai bine zis ma intereseaza daca gasesc libraria cu UPSD3234A pentru a-l simula... Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 Din ce stiu eu Eagle-ul nu are parte de simulare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum