catalin Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 salut ce ati spune daca am face matrita pentru sex horn matrita o pot face eu tot ce este nevoie trebuiesc niste schite chiar desene 3d Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 salutnu te supara ca te intreb,dar ce este "sex horn"?as cauta pe google,da mi-e frica de rezultate Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 as cauta pe google, da mi-e frica de rezultate Uite asa se trezesc unii la 30 de ani virgini, postand pe diferite blog-uri/siteuri. http://www.speakerplans.com/Forum/forum ... asp?FID=14 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 5, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 5, 2008 de cate ori au de boxa asta imi vine sa ma spanzur, alta denumire nu au gasit Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Ce avantaje ar avea fata de o boxa "standard" ? De banii aia poate mai bine niste difuzoare mai bune... apropo, tocmai ce mi-au venit tweeterele... Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Ce avantaje ar avea fata de o boxa "standard" ?- Vreo 6 decibeli in plus fata de difuzor intr-o banda restransa. De genul 150 - 1000 Khz. Daca ar fii un phase-plug pus la punct, te-ai duce si pana in 1500 Hz.- Directivitate+ inca alte chestii mici. Link spre comentariu
catalin Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 scz dar nu am mai intrat intrat in ultima vreme ce zicetzi putem face ceva? cineva ceva planuri ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum