Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum inversez un semnal predictibil?

Vizitator marius_ola

Postări Recomandate

Vizitator marius_ola

Salut, Ma intereseaza inversarea unui semnal predictibil, de o frecventa cunoscuta. Ceea ce urmaresc este anularea unui semnal predictibil. Pe baza semnalului initial doresc sa construiesc semnalul in antifaza. Doresc sa stiu care ar putea fi solutiile software pentru a realiza acest lucru. Semnalul initial va fi achizitionat si convertit cu ajutorul unui ADC de la un Digital Signal Controller (DSC). Semnalul in antifaza doresc sa-l construiesc software cu ajutorul PWM-ului si cu ajutorul unui filtru trece jos. Doresc sa stiu cum as putea folosi esantioanele obtinute in urma conversiei ADC pentru a inversa semnalul. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

... stai ni?el, eu cred c? dac? a zis "predictibil", el vrea s? anuleze un anumit semnal din mai multe cu aceea?i faz?...

a?a c? solu?ia ta ar putea fi incorect?... dat fiind c? inversezi TOATE semnalele cu faza cerut?...

Link spre comentariu

Salut,Cred ca sunt necesare mai multe detalii despre ce vrei sa faci. Asa cum este formulata, problema este prea generala. Vrei cumva sa scoti piuiala din receptorul d eradioamatori cand vine unul si pune purtatoare pe tine? Vrei sa elimini brumul din ceva? Semnalul initial este cunoscut apriori sau il citesti in timp real? Daca il citesti, trebuie sa iei in considerare si oarece intarzieri.Deci detaliaza ce vrei sa faci si poate se gasesc sugestii. Asa, la o prima vedere, ma duce mintea la un filtru adaptiv cu algoritm LMS.Cirip

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări